Επαγγελματικό μακιγιάζ τηρώντας το πρωτόκολλο υγιεινής

Η Καίτη Τομαζίνου με σπουδές στον κλάδο της Αισθητικής και του Επαγγελματικού Μακιγιάζ, με εξειδίκευση στα Special Effects και μακροχρόνια συνεργασία με τον διάσημο make up artist Γιάννη Μαρκετάκη, προσφέρει υπηρεσίες μακιγιάζ στο boudoir της, όπως το αποκαλεί, στο Περιστέρι.

Η ίδια συνεχίζει να ομορφαίνει τις γυναίκες που την εμπιστεύονται, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας. Όλα τα ραντεβού είναι μεμονωμένα, χωρίς συνοδό, ενώ το προσωπικό φοράει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (μάσκα & γάντια).

Την εμπιστεύθηκαν σε μεγάλες διοργανώσεις εκπαίδευσης μακιγιάζ, στους Ολυμπιακούς αγώνες και τη Eurovision. Με τεράστια εμπειρία στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ, αποτελεί τη Νο1 επιλογή επωνύμων, έχοντας καταφέρει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους make up artists της Ελλάδας.

Στα αξιοσημείωτα της επαγγελματικής της καριέρας είναι η συμμετοχή της, στη διδασκαλία ομάδα 120 μαθητών μακιγιέρ για την υλοποίηση των αναγκών επαγγελματικού μακιγιάζ, στην Τελετή Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.