Εγκαίνια SKylife

με δημιουργικό παιχνίδι για τους μικρούς επισκέπτες

Με μια θέρμη αγκαλιά κι ένα ζεστό χαμόγελο μας υποδέχτηκε η Μαρία Μπέφα, η ιδιοκτήρια του SKylife, στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στον υπέροχο χώρο που δημιούργησε με αγάπη για τα παιδιά, τους γονείς και για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τον καφέ ή το τσάι τους αλλά και γευστικά σνακς όλη την ημέρα!

Με σπουδές στην Ψυχολογία, η Μαρία Μπέφα, γνωρίζει πως κάθε παιδί γεννιέται με φαντασία, περιέργεια και δίψα για γνώση. Στην σημερινή εποχή, συχνά απουσιάζει ο χώρος και ο χρόνος, για να αναπτυχθούν ολιστικά οι τόσο απαραίτητες ανάγκες και ικανότητες. Στόχος του πολυχώρου είναι να πυροδοτήσει την φαντασία και να ενθαρρύνει τη δημιουργική μάθηση σε μικρούς και μεγάλους.

Για τον λόγο αυτό, δημιουργήθηκε το SKylife, ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης όπου παιδιά και ενήλικες εξερευνούν, πειραματίζονται, κατασκευάζουν, παίζουν και δημιουργούν!

Η κατανόηση των αναγκών και της ιδιοσυγκρασίας του παιδιού αποτελεί κεντρικό στοιχείο του ρόλου SKylife και του προσωπικού. Στο SKylife λαμβάνουν υπόψιν τις σωματικές, συμπεριφορικές, συναισθηματικές, γνωστικές, κοινωνικές και πνευματικές πτυχές κάθε παιδιού.

Στο SKylife, σκοπός είναι η ανάπτυξη τόσο του παιδιού τόσο και των ενηλίκων, ενώ παρέχονται οι παρακάτω υπηρεσίες από τους ψυχολόγους και τους παιδαγωγούς του κέντρου:

• Ατομική παρακολούθηση παιδιών
• Ατομική συμβουλευτική
• Ομαδικές συζητήσεις

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν ιδιαίτερα κοκτέιλ, γευστικά εδέσματα και γιορτινή μουσική. Οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων παιδαγωγών, θεατρικής αγωγής και εικαστικών, του πολυχώρου.