Εγκαίνια ατομικής έκθεσης του Παντελή Τσάτση στην CL Art Gallery Athens “THE WORLD WE LIVE IN”

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης του καλλιτεχνικού Διευθυντή της @artthessaloniki κ. Παντελή Τσάτση στην @christina_lappa_art.

Ο Παντελής Τσάτσης ως καλλιτέχνης είναι αυτοδίδακτος με βαθιά αγάπη για την τέχνη. Ζωγραφίζει από τα νιάτα του και οι πρώτες του εκθέσεις εντυπωσιάζουν με την επαγγελματική του εκφραστικότητα. Καθώς δεν εξαρτιόταν από την τέχνη για βιοπορισμό, δεν χρειάστηκε να υποστεί τις πιέσεις του ανταγωνισμού.

Διάρκεια έκθεσης: 4.11.23 έως 2.12.23

Ώρες λειτουργίας:
Τετάρτη 12μμ – 4μμ
Πέμπτη – Παρασκευή  12μμ – 7μμ
Σάββατο 12μμ – 4μμ

Ακολούθησε το πάθος του με δικούς του δρόμους, ανέπτυξε το δικό του ύφος ζωγραφικής και δημιουργεί χωρίς συμβιβασμούς στα έργα του.

Πιστός στην παράδοση των διδασκαλιών του Ζαρατούστρα, ασχολείται με τα βασικά στοιχεία της ζωής: γή, νερό, φωτιά, αέρας που σχηματίζουν τη βάση για την αιώνια επανάληψη της ζωής.

Έχει λάβει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βόλο, Κολωνία, Ντισσελντορφ, Σκόπια κ.α.Το1983 με την σύζυγο του Ε.Αποστολίδου ίδρυσαν την Artforum Gallery και το 2015 την Art Thessaloniki International Fair.

Pantelis Tsatsis as an artist is self-taught with deep love for art. He has been active as a painter since his youth and in his first exhibitions he already impresses with his professional expressiveness.

As he wasn’t dependent on art for his livehood, he never needed to compete or undergo pressures. That is why he wasable to follow his passion entirely on his own terms. In keeping with the tradition of Zarathustras teaching,

Tsatsis deals with the basic elements of life: earth, warer, fire, air. They form the basis of the eternal repetition of life.He participated in several solo and group exhibitions. 

ART – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
www.art-thessaloniki.gr / [email protected]
Εγνατίας 154, PO 54636, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλ. 0030.2310.257552, 0030.2310.291117