Δυναμικά ξεκινά το όραμα της Νίκης Καποπούλου, προέδρου του Make a Wish 2040

Μια δυναμική πρωτοβουλία που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, πήρε η Νίκη Καποπούλου ως wishmaker partner του Make a Wish Ελλάδος.

Η δημιουργός του The Art Dose διοργάνωσε ένα πάρτυ στο bar restaurant Woo Woo στο Κολωνάκι, ώστε να συμβάλλει στην υλοποίηση της ευχής της πεντάχρονης Ιωάννας που πάσχει από κυστική ίνωση και θέλει να επισκεφθεί την Disneyland. Η γιορτή αυτή ήταν και η πρώτη εκδήλωση για τη δημιουργία του Make o Wish 2040, ένα όραμα της Νίκης Καποπούλου, για μια νέα ομάδα που θα υποστηρίζει το Make a Wish και θα αποτελείται από νέα δυναμικά μέλη.

το πάρτυ δημιουργήθηκε στην κυριολεξία το αδιαχώρητο, ενώ ανάρπαστοι έγιναν και οι λαχνοί της πλούσιας σε δώρα λαχειοφόρου αγοράς, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της βραδιάς. Παραβρέθηκαν επιχειρηματίες, εφοπλιστές, άνθρωποι της τέχνης και της κοινωνικής ζωής που χάρηκαν τη μουσική, χόρεψαν και πέρασαν υπέροχα σε αυτή την τόσο ζεστή και ουσιαστική εκδήλωση.

Όπως μάλιστα επεσήμανε η εμπνεύστρια της ιδέας Νίκη Καποπούλου, «όταν γνώρισα το Μake a Wish, αγάπησα τον τρόπο δράσης του, αλλά θέλησα να δώσω μια νέα πνοή στην έννοια της φιλανθρωπίας. Για να το φέρω ακόμα πιο κοντά μου αποφάσισα να ιδρύσω μια ομάδα το Make a Wish 2040, που θα αποτελείται από νέους ανθρώπους, ώστε να υλοποιούνται όλο και περισσότερες ευχές παιδιών. Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσω όσο πιο πολλούς φίλους μπορώ, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία, το πάρτυ με τον καλούς σκοπούς του Make a Wish 2040.»

Η βραδιά γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία, ώστε μπήκαν οι βάσεις για να υλοποιηθούν πολλές ευχές παιδιών, μέσα από ανάλογες βραδιές που θα έχουν την σφραγίδα της Νίκης Καποπούλου και του Make a Wish Ελλάδος, που αποκτά τώρα και το δυναμικό του αδελφάκι το Make a Wish 2040.