Διαμαντής Διονυσίου: “Η αγάπη μου για την μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από τον πατέρα μου…”

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα καινούργιο τραγούδι από τον Διαμαντή Διονυσίου, τον “βενιαμίν” του αείμνηστου Στράτου. Ένα κομμάτι ανάλαφρο, καλοκαιρινό, δοσμένο όμως με την γνήσια λαϊκή φωνή του ερμηνευτή. Το τραγούδι επιμελήθηκε ο παραγωγός του Διαμαντή, Κώστας Γόνης (dj Gonis) και κυκλοφόρησε από την “Alpha records”. Πρόκειται για ένα μελοποιημένο στίχο της αγαπημένης μας ηθοποιού, Γιούλης Ηλιοπούλου από τον Άγγελο Καλαβρυτινό.

“Μέχρι το πρωί” είναι ο τίτλος του κομματιού κι αυτές τις μέρες γίνονται τα γυρίσματα του video clip. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε με τον Διονυσίου τζούνιορ και σας παραθέτουμε την συνομιλία μας.

Σύστησέ μας τον άνθρωπο – καλλιτέχνη. Ποια είναι η μουσική σου ταυτότητα; Είμαι λαϊκός τραγουδιστής, με αυτό μεγάλωσα, δεν θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο…

Πώς γεννήθηκε η αγάπη σου για τη μουσική και το τραγούδι; Η αγάπη μου για τη μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από το σπίτι μου, από τον πατέρα μου, από μικρός άκουγα τον πατέρα μου. Έτσι μεγαλώνοντας έκανα μαθήματα φωνητικής και ξεκίνησα να τραγουδάω!

Ο Διαμαντής Διονυσίου με τον παράγωγό του, Κώστα Γόνη (dj Gonis) στο studio

Το τραγούδι ήταν μονόδρομος για εσένα, ή έχεις σπουδάσει και κάτι άλλο; Ναι, θεωρώ πως ήταν μονόδρομος. Οχι δεν έχω σπουδάσει κάτι άλλο, τελείωσα το Λύκειο, έκανα κάποιες δουλειές πριν το τραγούδι ενώ παράλληλα έκανα μαθήματα φωνητικής και ξεκίνησα να τραγουδάω.

Ποια είναι τα «όχι» που θα πεις, στο βωμό της καριέρας; Θέλω οι συνεργασίες μου να είναι “καθαρες” ντόμπρες και αληθινές!

Ποιο είναι το τραγούδι, που όταν το ακούς ή το ερμηνεύεις, «λυγίζεις»; Είναι αρκετά… ένα από αυτά είναι το “καρδιά μου αλήτισσα” που το έλεγε ο πατέρας μου και έκλεινε το πρόγραμμα του με αυτό το τραγούδι και ήταν το τελευταίο τραγούδι που είπε πριν “φύγει”.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης, με τις γυναίκες της ζωής του… τη γυναίκα του και την κορούλα του

Ποιο είναι το στοιχείο του χαρακτήρα σου, που σε κάνει να ξεχωρίζεις ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης; Δεν ξέρω αν με κάνει να ξεχωρίζω αλλά θεωρώ πως είμαι πολύ ντόμπρος και αληθινός άνθρωπος, δεν μπορώ να προσποιούμαι!

Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται ένας νέος καλλιτέχνης για να πετύχει στο χώρο του τραγουδιού; Αρχικά πρέπει να έχει στόχους και να προσπαθεί να τους πετύχει. Επίσης όρεξη και αγάπη για το τραγούδι και φυσικά να είναι καλός φωνητικά!

Τα αδέρφια Διονυσίου σε τηλεοπτικό γύρισμα, αφιέρωμα στο Στράτο

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου; Στο κομμάτι της δουλειάς είναι αυτό που συμβαίνει τώρα… ότι έχουμε απομακρυνθεί από τη δουλειά μας και την αγάπη του κόσμου.

Ποιά είναι η άποψή σου για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Τα θεωρώ μια καλή ευκαιρία για τα νέα παιδιά που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους!

Μια συνεργασία που ονειρεύεσαι; Εχω συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες. Μια από τις συνεργασίες που ονειρεύομαι είναι ο κ. Τολης Βοσκοπουλος που ήταν και φίλος του πατέρα μου και τον θαυμάζω πολύ!

https://youtu.be/10DlM4XIhZI