Διαδικτυακό σεμινάριο υποκριτικής και αυτογνωσίας με την Ειρήνη Μπαλτά

Η τέχνη δεν είναι μόνο ένας τρόπος να εκφράσεις τον εαυτό σου αλλά και να τον γνωρίσεις καλύτερα!

Για δεύτερη χρονιά το σεμινάριο Υποκριτικής και Αυτογνωσίας, “Συναντώ τον ήρωα.

Γνωρίζω τον εαυτό μου”, έρχεται στο Πολυχώρο Τέχνης και Έκφρασης +αίσθημα για να εξερευνήσουμε το χώρο της Υποκριτικής και της Αυτογνωσίας και τον τρόπο που συνδέονται άμεσα αυτά τα δύο.

Κάθε θεατρικός ήρωας, όπως και κάθε άνθρωπος αποτελεί μια μοναδική και πολύ ξεχωριστή οντότητα.

Η Υποκριτική τέχνη και οι Θεατρικοί μονόλογοι θα μας φέρουν σε επαφή με σύνθετους, πολυδιάστατους και ενδιαφέροντες θεατρικούς χαρακτήρες, αλλά και εμάς τους ίδιους.

Που μοιάζουμε, που διαφέρουμε; Γιατί συναντηθήκαμε μαζί τους; Τι έχουμε να δώσουμε στους ήρωες μας και τι έχουν να μας προσφέρουν αυτοί;

Η επαφή μας με θεατρικούς ρόλους θα μας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τις διαφορετικές εκφάνσεις του ψυχισμού μας. Αυτές που γνωρίζουμε και αυτές που ενώ βρίσκονται ήδη μέσα μας δεν τις έχουμε ανακαλύψει ακόμα. Με τρόπο καλλιτεχνικό, δημιουργικό και ευχάριστο θα ανακαλύψουμε ακόμα περισσότερα χαρίσματα και δυνατότητες που κρύβουμε μέσα μας, θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό και θα καλλιεργήσουμε περισσότερο την ενσυναίσθηση μας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εσάς που αγαπάτε το θέατρο. Σε εσάς που νιώθετε μαγεμένοι από την τέχνη της υποκριτικής και γοητευμένοι από την τέχνη της αυτοανακάλυψης.
Σας περιμένουμε!

Ειρήνη Μπαλτά
Ηθοποιός – Life Coach – Ραδιοφωνικός παραγωγός

Οι συναντήσεις θα γίνονται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης και στους φίλους που μένουν εκτός Αττικής.

Έναρξη Τρίτη 24 Νοεμβρίου
Διάρκεια: 12 συναντήσεις
Ώρα: 17.00 – 19.00
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6946105520.

Facebook: http://www.facebook.com/theatro33 Blog: http://synaisthimatikhdialektikh.com