Γέμισαν με παιδικά χαμόγελα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης!

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στα παιδιά. Εδώ και πολλά χρόνια ενισχύει με διάφορους τρόπους τους φορείς που έχουν ως έργο τη φροντίδα, την περίθαλψη και τη φιλοξενία παιδιών.

Φέτος τα Χριστούγεννα, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε μία ενέργεια που αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα του κ. Γιάννη Μασούτη και την περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία κάθε Χριστούγεννα εκατοντάδες παιδιά. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό βιωματικό παιχνίδι στο φυσικό χώρο των σούπερ μάρκετ Μασούτης. Συγκεκριμένα, σε κάθε παιδί προσφέρεται μία δωροεπιταγή την οποία θα πρέπει να διαχειριστεί μόνο του στο κατάστημα. Τα παιδιά πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ με τους συνοδούς τους και πραγματοποιούν από μόνοι τους τις προσωπικές τους αγορές. Ο κανόνας είναι ότι μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν ό,τι θέλουν αρκεί το ποσό αγορών να μην ξεπερνάει ή να μην είναι λιγότερο από το ποσό της δωροεπιταγής.

Μαζί με πολλές εγκάρδιες ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά δόθηκαν δωροεπιταγές σε παιδιά από τους φορείς: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN.