Βαγγέλης Κωστόπουλος, Συμεών Στέφος! Εδώ και αισίως δέκα χρόνια «Συνένοχοι» στο ίδιο «έγκλημα»

Μαζί τους το τελευταίο διάστημα “Συνένοχη” η Δέσποινα Ρεκούδη!

Ποιο είναι αυτό το «έγκλημα» θα αναρωτιέστε. Φυσικά δεν είναι άλλο από την αγάπη τους για τη μουσική. Ηθικός αυτουργός στο «έγκλημα» η ίδια η ζωή που τους έφερε κοντά.

Στον “τόπο του εγκλήματος” (Σταυρός του Νότου, Holywood, Ρυθμός stage, Αρχιτεκτονική Live stage κ.α.) βρέθηκαν κοντά τους όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ άλλων οι Σοφία Αρβανίτη, Νίκος Καλλίνης (Εκείνος Κ εκείνος), Γιάννης Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), Σαββέρια Μαριόλα, Πασχάλης Τσαρούχας, Όθωνας Μεταξάς, Αλέξανδρος Χατζής, Άλκης Κούρκουλος και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες.

ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ Live Band υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρία Reload General Music για την έκδοση του πρώτου δίσκου τους με τίτλο “Πρώτο έγκλημα”, ο οποίος κυκλοφορεί στα φυσικά καταστήματα και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. 10 πρωτότυπα κομμάτια σε ροκ, έντεχνους – λαϊκούς δρόμους, εκ των οποίων μία συμμετοχή της Σοφίας Αρβανίτη και μία ακόμα του Νίκου Καλλίνη, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στον Σταυρό του Νότου Plus το Σάββατο 28/9/2019.

Οι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ Live Band παρουσιάζουν το “Πρώτο Έγκλημα” τους στη μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου Plus την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου! Μαζί τους η Καλλιόπη Αναγνωστοπούλου! Καλή αντάμωση!

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Κιθάρες: Νίκος Κορδέλης
Βιολί: Ζωή Προκοπίου
Μπουζούκι: Νότης Πατσουλές
Μπάσο: Κωνσταντίνος Κοντονίκας

Πληροφορίες:

Σταυρός του Νότου Plus
Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Ωρα εναρξης: 22.30
Είσοδος 12€

Χορηγοί : Γεωπονικό Κέντρο Αθηνών , CMC Elevators/Ανελκυστήρες, Agripest, High Tv

Είσοδος με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.