Αχ αυτά τα νιάτα

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Δεν ξέρω αν θα σας φανεί χρήσιμο βοήθημα, αλλά απ’ αυτούς που θα δείτε οι 4 είναι ηθοποιοί και ο ένας ασχολείτο με την μουσική.

Αυτά τα άρθρα που είναι και λίγο κουίζ, έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία και αναγνωσιμότητα, που αισίως φτάσαμε στην 19η συνέχεια.

Διαβάστε κάποια στοιχεία, παρατηρήστε τους σε νεαρή ηλικία και μαντέψτε ποιοι είναι. Στο τέλος του άρθρου σας τους αποκαλύπτω.

Για να δούμε πόσους θα βρείτε.

Γεννήθηκε το 1938 και Υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Οι γονείς της ήταν ποντιακής καταγωγής και η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε χορό αλλά είχε βλέψεις και για πιο ψηλά.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και από σύμπτωση πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στο πλευρό του Μάνου Κατράκη. Την πρώτη θεατρική του εμφάνιση έκανε το 1958.

Γεννήθηκε μήνα Δεκέμβριο και ήταν ένα πηγαίο πληθωρικό ταλέντο. Έγινε για πρώτη φορά γνωστή από την θεατρική παράσταση Βάτραχοι του Αριστοφάνη που ανέβηκε το 1973 στο Εθνικό Θέατρο. Με το Εθνικό έκανε και την…

Δείτε εδώ την συνέχεια: