Απολαυστική γευστική εμπειρία Portioli για το γραφείο και το σπίτι

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της μηχανής Massimo, η εταιρεία Espresse A.E., αποκλειστικός διανομέας του καφέ Portioli Espresso στην Ελλάδα, προχωρά στην άμεση διάθεση των προϊόντων της, απευθείας στο γραφείο ή το σπίτι, με ένα απλό τηλεφώνημα.

Η αποστολή των μηχανών Massimo καθώς, και των exclusive ποικιλιών καφέ Portioli (κάψουλες), μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα, με αποστολή courier.

Με την εμπειρία και την παράδοση των καλύτερων κατασκευαστών μηχανών καφέ, η νέα Massimo, απόλυτα ικανοποιητική και για επαγγελματική χρήση γραφείου, εξοπλίστηκε με αισθητήρες ηχητικής ένδειξης, touch screen οθόνη τριών επιλογών καφέ, λειτουργία stand by για οικονομία ενέργειας αλλά και alarm ειδοποίησης δοχείου νερού.

Η Espresse A.E. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο τον καφέ espresso και πιο ειδικά, τα προϊόντα του Ιταλικού οίκου Portioli. Η εταιρεία έχει, από την αρχή, εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, δίνοντας έμφαση στην τήρηση όλων των ευρωπαϊκών προδιαγραφών ασφάλειας και ποιότητας.

Η νέα μηχανή Massimo αποτελεί μία προσιτή επιλογή για το σπίτι και το γραφείο, ενώ η εταιρεία έχει ενσωματώσει σε αυτήν χαρακτηριστικά high end μηχανών όπως φωτιζόμενο σημείο εκχύλισης του καφέ και αθόρυβη λειτουργία

Ενημερωθείτε αναλυτικά, από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, για τις δυνατότητες της νέας μηχανής Massimo και τις επιλογές αυθεντικού Ιταλικού καφέ που σας δίνουν οι κάψουλες Portioli από την Essetop A.E, ακολούθως:

Στοιχεία επικοινωνίας:
ESSETOP AE – τηλ. 210 6727262
email: [email protected]
www.essetop.gr (under construction)