Έναρξη δρομολογίων TUS Airways Αθήνα – Τελ Αβίβ

Από αριστερά η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η κ. Κική Χάιδα, Marketing Director, TUS Airways 

Από 14 Δεκεμβρίου ξεκινάνε δρομολόγια από την Αθήνα προς το Τελ Αβίβ, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις (κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή).

Η Κυπριακή αερογραμμή TOUS AIRWAYS επενδύει στον Τουρισμό από το Ισραήλ Πρός την Ελλάδα… Επίσης η ΤΟΥS από 16 Δεκεμβρίου εγκαινιάζει για την αξιοποίηση του τουριστικού ενδιαφέροντος από Λάρνακα Πρός Ηράκλειο της Κρήτης και αντιστρόφως μεταξύ των δύο πόλεων!

Εννοείται ότι αυτό το πρόγραμμα των πτήσεων μεταξύ των δυο πόλεων καθώς και οι πτήσεις Ισραήλ με Ελλάδα θα ενισχυθούν την θερινή περίοδο, που αυξάνεται κατά πολύ η ζήτηση.

Τα πολύ ωραία σχέδια της Μεγαλύτερης Κυπριακής εταιρείας ΤOUS Airways παρουσίασε στους δημοσιογράφους ως προς την διασύνδεση  Ελλάδας Ισραήλ, και Κύπρου η εκπρόσωπος Τύπου και Marketing Director Κα. Κική Χαΐδα.

Όπως μας ανέφερε υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από το Ισραήλ για ταξίδια στην Ελλάδα και το αντίθετο, ενώ μας τόνισε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον επίσης των Ισραηλινών για την Πρέβεζα κι έχει τοποθετήσει η εταιρία την πτήση Τελ Αβίβ Πρέβεζα ως τους κορυφαίους προορισμούς! Επισήμανε δε ότι μεγάλη ζήτηση έχουν και τα δρομολόγια Λάρνακα Ηράκλειο.

Παράλληλα για την επιβατική κίνηση γενικά από την Ισραηλινή δυναμική της αγοράς προς την Ελλάδα αναφέρθηκε και η Διευθυντήρια marketiνg του Αεροδρομίου Αθηνών Ιωάννα Παπαδοπούλου ενημερώνοντάς μας πως μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου ταξίδεψαν 515 χιλιάδες επιβάτες από το Ισραήλ προς την Ελλάδα ξεπερνώντας τα επίπεδα από το 2019.

Σημειώνουμε δε ότι εδώ και Οκτώ χρόνια η ταξιδιωτική τάση των Ισραηλινών ειναι πολύ ανοδική προς την χώρα μας.

Όσο για τα φετινά Χριστούγεννα και όλη την εορτάσιμη περίοδο διαφένεται ότι η Αθήνα ειναι πόλος έλξεως για τους Ισραηλινούς πελάτες-Τουρίστες.