Έλλη Κοκκίνου «Κάποια Μέρα»

Μουσική: Αντώνης Βαρδής

Στίχοι: Γιούλα Γεωργίου

Νέο Single & Video Clip

Το νέο ραδιοφωνικό single της Έλλης Κοκκίνου!

Στην πιο καλλιτεχνικά ώριμη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας της, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει ολοκληρωμένα τα «Συναισθήματά» της μέσα από τα δέκα ένα-κι-ένα τραγούδια της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες  στα δισκοπωλεία και στα ψηφιακά καταστήματα.

H αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου ολοκληρώνει το δέκατο album κατά σειρά album της καριέρας της με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», με ένα τραγούδι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.

Η Έλλη έκανε το ξεκίνημά της στην ελληνική δισκογραφία το 1997 με το τραγούδι «Κάποια Μέρα» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Γιούλας Γεωργίου. Το 2021 με αίσθημα νοσταλγίας, μπήκε ξανά στο στούντιο και επανηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι, προκειμένου να το ξαναπαρουσιάσει με σύγχρονο ήχο, διατηρώντας πάντα το «ξεχωριστό» ύφος  του σπουδαίου δημιουργού.

«Μέσα σε όλα τα καινούρια τραγούδια υπάρχει κάτι ξεχωριστό για εμένα με τεράστια συναισθηματική αξία και πολύ νοσταλγία σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα. “Κάποια Μέρα” του 1997 μπήκα στο στούντιο για να ηχογραφήσω το πρώτο μου τραγούδι με τον Αντώνη Βαρδή σε στίχους Γιούλας Γεωργίου. 23 χρόνια μετά αποφασίσαμε οτι θα πρέπει αυτό το τραγούδι να το επανηχογραφήσω με πολλή αγάπη για να έρθει στο σήμερα, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Βαρδή και την Γιούλα και με χαρά συμφώνησαν μαζί μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό!»

Ας τραγουδήσουμε παρέα λοιπόν …

Το “Κάποια Μέρα” κυκλοφορεί στο YouTube μέσω visualiser που επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

KATEBAΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Download MP3: https://www.dropbox.com/s/u5q5ufaup74g5a2/Elli%20Kokkinou-Kapoia%20Mera.mp3?dl=0

Download WAV: https://www.dropbox.com/s/4sv685xqncwcjvc/Elli%20Kokkinou-Kapoia%20Mera.wav?dl=0

#NewAlbum #TaSinaisthimataMou #ElliKokkinou

Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου «Τα Συναισθήματά Μου» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.