Άμεση υποστήριξη στις ανάγκες των ασθενέστερων από το Φιλανθρωπικό Διεθνή Οργανισμό

Έφη Παπαστύλου, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Διεθνή Οργανισμού

Η άμεση δράση του Φιλανθρωπικού Διεθνή Οργανισμού για αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τους πληγέντες από την φονική πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής. Η Προέδρος του Φιλανθρωπικού Διεθνή Οργανισμού Έφη Παπαστύλου και ο Προέδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης βρέθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Μάνδρας Αττικής.

Ο Οργανισμός δραστηριοποιείται στη χώρα μας και στο εξωτερικό, και τελεί υπό την εποπτεία του ΟΗΕ. Οι στόχοι του Φιλανθρωπικού Διεθνή Οργανισμού είναι να καταπολεμήσει την παγκόσμια φτώχεια και πείνα, και στοχεύει στην υποστήριξη διαφόρων ομάδων με όποιον τρόπο μπορεί μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις και δωρεές.

Ο Φιλανθρωπικός Διεθνής Οργανισμός, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ παρέδωσε 50 κούτες τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Μάνδρας ώστε να παρέχει άμεση βοήθεια στους κατοίκους.

Η Έφη Παπαστύλου επεσήμανε ότι σκοπό έχει να ενισχύσει άμεσα τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Η ενέργεια της συνάγει με τις δράσεις της ΚΕΔΕ, όπου με την παρουσία του Προέδρου Γ. Πατούλη αποφάσισαν να δράσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της παροχής τροφίμων και υλικοτεχνικής βοήθειας, παρευρισκόταν και ο Ερυθρός Σταυρός, οπού η πρόεδρος βοήθησε άμεσα στη κατανομή των τροφίμων και της ανθρωπιστικής βοήθειας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: [email protected]