Επιλέγοντας τα πιο μοντέρνα έπιπλα σαλονιού: Γωνιακοί καναπέδες για σαλόνια που ξεχωρίζουν

Τι είναι αυτό που κάνει τα σαλόνια πραγματικά εντυπωσιακά και μοντέρνα; Είναι το στυλ; Είναι η άνεση ή μήπως είναι η λειτουργικότητα και η έξυπνη διαρρύθμιση του χώρου; Λοιπόν είναι όλα αυτά μαζί και αν θέλετε να επιτύχετε ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα θα πρέπει να επενδύσετε στα πιο δημοφιλή και μοντέρνα έπιπλα σαλονιού όπως είναι οι γωνιακοί καναπέδες.

Ειδικά για σπίτια στα οποία η κουζίνα, η τραπεζαρία και το σαλόνι βρίσκονται στον ίδιο χώρο και δεν διαχωρίζονται εμφανώς από τοίχους ή πόρτες, οι γωνιακοί καναπέδες μπορούν να αποτελέσουν καθοριστική επιλογή για να οριοθετήσουν τα σαλόνια, ενώ θεωρούνται και τα πιο μοντέρνα έπιπλα σαλονιού που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι.

Δείτε στη συνέχεια τις top seller προτάσεις της Istikbal Kimerland και επιλέξτε τους γωνιακούς καναπέδες που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας.

Στο ξύλο

Μία πολύ κομψή και διαχρονική επιλογή είναι το ξύλινο πλαίσιο στους καναπέδες. Με ανοιχτό χρώμα και στυλ σουηδικό, οι ξύλινοι καναπέδες είναι από τα πιο μοντέρνα έπιπλα σαλονιού, και ταιριάζουν τέλεια σε μικρά και πιο μεγάλα σαλόνια.

Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Istikbal Kimerland είναι ο γωνιακός καναπές Lena σχεδιασμένος με απλές, λιτές γραμμές αλλά και εντυπωσιακή διχρωμία στο ύφασμα για ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Εκτός από μοντέρνος είναι επίσης και εξαιρετικά πρακτικός, αφού μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι με μία κίνηση, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τους επισκέπτες σας.

 

Ορθή γωνία

Ένα βασικό στοιχείο που προτιμάται στα μοντέρνα έπιπλα σαλονιού, είναι οι ορθογώνιοι σχηματισμοί που τους δίνουν μία πιο bauhaus αίσθηση. Οι γωνιακοί καναπέδες με έντονες γραμμές και δομημένους όγκους που δεν αφήνουν μεγάλο κενό από το πάτωμα, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς επιλογή για τα σύγχρονα σαλόνια.

Στην Istikbal Kimerland θα βρείτε τον γωνιακό καναπέ Vision, σε γκρι, μπεζ ή και καφέ χρώμα, από αλέκιαστο ύφασμα άριστης ποιότητας και πρακτικό σχεδιασμό για άνετο κάθισμα.