«4 Ιστορίες Μυστηρίου;»: Το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη

Ένας συγγραφέας αεικίνητος και πολυγραφότατος. Ο Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία  το νέο του βιβλίο «4 Ιστορίες Μυστηρίου;» από τις Εκδόσεις Βήτα.

Τέσσερις σουρεάλ ιστορίες μυστηρίου. Τέσσερεις αυτοτελείς ιστορίες γεμάτες μαύρο χιούμορ, σκάνδαλα, έρωτα και αγάπη. Τέσσερεις ξεχωριστοί –πρωτότυποι ήρωες και ηρωίδες που ζουν το δικό τους δράμα.

Ένας ερωτοχτυπημένος τζίτζικας με ονοματεπώνυμο παρακαλώ που κατοικεί στην όμορφη Κύθνο και ψάχνει την πεταλούδα του. Η γνωστή σε όλους μας Στρουμφίτα στήνει γύρω της ολόκληρη πλεκτάνη για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Η διάσημη συγγραφέας Σάντρα Δελλή που πουλάει αβέρτα βιβλία και της αρέσει να «αρέσει» και τίποτα άλλο κι ένας γιατρός που έχει πεθάνει (;) και δεν το ξέρει.  Όλοι βάζουν ένα άδοξο τέλος στη ζωή τους ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Κι ιδού το ερώτημα: τα καταφέρνουν να αυτοκτονήσουν ή απλά μένουν στην προσπάθεια;

Ένα βιβλίο που θα σας κάνει να ξεχαστείτε αλλά και να προβληματιστείτε!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί στις 17 Μαΐου στις 19:00, ο συγγραφέας παρουσιάζει το βιβλίο του στο Μέγαρο Μουσικής – Αίθουσα Γιάννης Μαρίνος (Πρώην Πολυχώρος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας και στιχουργός Πένυ Παπαδάκη και ο φιλόλογος και δημοσιογράφος Θάνος Ξάνθος.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η ηθοποιός Σωζία Μαράκη και ο ηθοποιός και συγγραφέας Βαγγέλης Δουκουτσέλης.

Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά ο Μάκης Ψαραδέλης με συνθέσεις πρωτότυπων τραγουδιών, σε στίχους του Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη.