Χρύσανθος: Συνεχιζω την “αποστολη” μου οπως την ονομαζω, να κανω ο,τι καλυτερο μπορω, να προοδευω και να εξελισσομαι μεσα απο την τεχνη”

“Η απομονωση και η αποξενωση υπηρχαν παντα στην κοινωνια, τα τελευταια δυο χρονια σιγουρα εχουν πολλαπλασιαστει λογω της πανδημιας… Ζουμε μεσα σε ενα καθεστως συνεχους φοβου και αυτο μας εχει επηρεασει ολους παρα πολυ και εχει κανει ζημια σε ολα τα επιπεδα της κοινωνιας μας”

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για το 2021; Το 2021 ηταν μια πολυ δυσκολη χρονια για ολους μας οπως και το 2020. Εγω προσωπικα σαν δημιουργος κοιταζω παντα το πιο ωραιο και νιωθω ευγνωμοσυνη στη ζωη για οσα καλα μας δινει.

Συμφωνείτε με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας; Βεβαιως συμφωνω με τα μετρα και ευχομαι να γινουν ακομα αυστηροτερα γιατι η κατασταση εχει ξεφυγει επικινδυνα.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Πολιτισμού το 2022; Δεν ξερω εαν μπορω να απαντησω σε αυτη την ερωτηση, γενικα σε ο,τι εχει να κανει με το μελλον δυσκολευομαι πολυ να κανω προβλεψεις.

Ως καλλιτέχνης και άνθρωπος του πολιτισμού, τι θα προτείνατε για την επιστροφή στην κανονικότητα; Η επιστροφη στην κανονικοτητα οπως ολα δειχνουν θα αργησει πολυ, μπορει να παρει ακομα και χρονια και αυτο πιστευω οτι οφειλεται κυριως στο ποσοστο του κοσμου που αρνειται να εμβολιαστει και να τηρει τα μετρα προφυλαξης και ασφαλειας.

Κοινωνία, Απομόνωση, Κανονικότητα. Πώς θα είναι η επόμενη ημέρα; Η απομονωση και η αποξενωση υπηρχαν παντα στην κοινωνια, τα τελευταια δυο χρονια σιγουρα εχουν πολλαπλασιαστει λογω της πανδημιας. Πλεον ο κοσμος φοβαται να βγει απο το σπιτι του, να κανει καποια βασικα πραγματα της καθημερινοτητας του, να συναντηθει με την οικογενεια του, με τα παιδια του, ζουμε μεσα σε ενα καθεστως συνεχους φοβου και αυτο μας εχει επηρεασει ολους παρα πολυ και εχει κανει ζημια σε ολα τα επιπεδα της κοινωνιας μας.

Ποια είναι τα καλλιτεχνικά σχέδιά σας για το 2022; Συνεχιζω την “αποστολη” μου οπως την ονομαζω, να κανω ο,τι καλυτερο μπορω, να προοδευω και να εξελισσομαι μεσα απο την τεχνη και ευχομαι σε ολους μας υγεια πανω απ’ ολα γιατι αυτο ειναι το παν και το πολυτιμοτερο ολων.