ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ: “Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στη ΝΕΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ παρέα με όλους εσάς για μια νέα εποχή της αγαπημένης μας ομάδας, την Κοζάνη!”

Χρήστος Πετρόχειλος (Πρόεδρος της ομάδας)

Αυτή η ομάδα, με το νέο της λογότυπο και τη νέα φανέλα θα θέλαμε να συμβολίσει τις αξίες της Κοζάνης διαχρονικά, την ιστορία της, την αυθεντικότητά της, την παράδοση, το πάθος και το ευ αγωνίζεσθαι.

Η Ομάδα της Κοζάνης

Θέλουμε να μεταφέρουμε την ίδια αγωνία όπως μας μεταδόθηκε από τον κόσμο της πόλης, τους αγνούς φιλάθλους της αλλά και τους παλιούς και τους νέους ποδοσφαιριστές, που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και αγωνίσθηκαν με αυτήν, πάλεψαν, μόχθησαν, μάτωσαν, νίκησαν, χάρηκαν…. την ίδια αγωνία και το ίδιο πάθος να μεταφέρουμε στην επόμενη γενιά σαν μια κληρονομιά, αυτό είναι το χρέος μας.

Αυτή η αγωνία και αυτό το πάθος, μας έκαναν να αναλάβουμε τα ηνία της ομάδος και όλοι μαζί Διοίκηση, αθλητές, φίλαθλοι και φίλοι της ομάδος από ολόκληρη την περιοχή να προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε και να αναδείξουμε την ομάδα της πόλης, την Κοζάνη.

Χρήστος Πετρόχειλος
(Πρόεδρος της ομάδας)

Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε σ’ αυτό, (εγώ ο Χρήστος Πετρόχειλος) και η οικογένεια μου μαζί με την οικογένεια Κεντεποζίδη, είμαστε επικεφαλής μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας, της ομάδας της Κοζάνης.

Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη και δεν μπορούμε να κάνουμε σφάλματα.
Για να πετύχουμε τους στόχους μας εκτός από την αγάπη χρειάζονται και χρήματα.
Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουμε κάνει το ακατόρθωτο, εκτός του ότι δηλώσαμε την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής την τελευταία χρονικά στιγμή, ανανεώσαμε πλήρως το ρόστερ με νέους παίκτες, σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν τα ποδοσφαιρικά, με ό,τι καλύτερο υπήρχε στην Δυτική Μακεδονία.

Η Ομάδα της Κοζάνης

Όλα αυτά χάρη στον χορηγό μας την KIEFER www.kiefer.gr εταιρεία ανάπτυξης ενεργειακών συστημάτων και την οποία εκπροσωπώ.

Συνεχίζουμε με έναν προγραμματισμό 5 ετιας σε όλα τα επίπεδα, ποδοσφαιρικό τμήμα ανδρών, ακαδημίες ποδοσφαίρου, με σκοπό να αποκτήσει η πόλη και η περιφέρειά μας και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στα Αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Χρήστος Πετρόχειλος
(Πρόεδρος της ομάδας)

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους, ο καθένας από την πλευρά του, να συμβάλει στα μέγιστα για αυτό τον σκοπό, γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε, όλοι μαζί μπορούμε να ξαναζήσουμε τις επιτυχίες του παρελθόντος, για την πόλη μας, για την ομάδα μας, για την Κοζάνη!

ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΜΑΔΑΣ

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΚΟΖΑΝΗ! Στα εύκολα
ΚΟΖΑΝΑΡΑ! Στα δύσκολα!