Τάκης Ζαχαράτος: Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις και διασκέδαση

Το MonAsty Autograph Collection by Marriott International, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο με διεθνές εμπορικό σήμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι in-hotel προτάσεις γαστρονομίας και διασκέδασης αλλά και το design, το καθιστά τον απόλυτο προορισμό διαμονής που αποτυπώνει όλο τον χαρακτήρα της πόλης της Θεσσαλονίκης σε απόσταση αναπνοής από το Θερμαϊκό κόλπο.

Ο Τάκης Ζαχαράτος επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και επέλεξε για την διαμονή του το ξενοδοχείο Monasty.

Το MonAsty, Autograph Collection αποτελεί τον ιδανικό προορισμό φιλοξενίας και διασκέδασης καθώς και μια μοναδική εμπειρία που ενώνει όλα τα στοιχεία του αξιοσημείωτου παρελθόντος της Θεσσαλονίκης ως πολιτιστικού κέντρου της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με την κομψότητα του παρόντος και του μέλλοντός της.

Ο Τάκης Ζαχαράτος επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και επέλεξε για την διαμονή του το ξενοδοχείο Monasty Autograph Collection by Marriott International, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management.