Στη Λέσβο ο Κυριάκος Μαριδάκης

για να εκπληρώσει το Τάμα του στον Ταξιάρχη Μανταμάδου – Η συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

Πιστός στις θρησκευτικές του παραδόσεις ο Διεθυντης της Βασιλικής οικογένειας του Ντουμπάι και του Πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Παγκόσμιος Πρέσβης Πολιτισμού της Διεθνής Βασιλικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών κ.Κυριακος Μαριδάκης με την πρώτη χρονική ευκαιρία που θα του δοθεί θα έρθει στη Λέσβο, προκειμένου να εκπληρώσει το Τάμα του στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου.

Αυτό αποκάλυψε ο ιδιος φανερά συγκινημένος στην δημοσιογράφο κ.Μυρσίνη Τζινέλλη κατα τη διάρκειά της ζωντανής ραδιοφωνικής συνέντευξης του στην ΕΡΤ Β.Αιγαιου μετά το δελτίο ειδήσεων.

Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα Τάματα στον Ταξιάρχη είχαν κάνει και είχαν εκπληρώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγες ημέρες, ο τότε Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπως και η Νατάσα Παζαϊτη για λογαριασμό του συζύγου
της Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ανάμεσα στα άλλα ο κ. Μαριδάκης δήλωσε ότι η “Λέσβος αποτελεί την Παγκόσμια κοιτίδα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης και οφείλουμε όλοι μας να πρωταγωνιστεί και να προβάλλεται Διεθνώς για τα μοναδικά πολιτιστικά , θρησκευτικά και Φυσιολατρικα της μνημεία”.