Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά Στη Φωτιά Κάτω Στην Πόλη (Digital Single)

Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή Panik Records

✔️ iTunes: https://apple.co/30POTi9
✔️ Spotify: https://spoti.fi/2viZfeR
✔️ Deezer: http://bit.ly/3aO60FQ
✔️ Google Play: http://bit.ly/3ayBY8V

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ με “Λονδρέζικο αέρα” αναβιώνει την ένδοξη ιστορία του συγκροτήματος των Μωρά Στη Φωτιά και μας παρουσιάζει την νέα έκδοση του τραγουδιού ορόσημου για την Ελληνική Ροκ “Κάτω Στην Πόλη”!
To “Κάτω στην Πόλη” αποτελεί μια πρώτη “χορταστική” ηχητική γεύση, προάγγελο μιας κυκλοφορίας έκπληξης, που θα περιλαμβάνει μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της μακροχρόνιας πορείας του Στέλιου Σαλβαδόρ και των Μωρά Στη Φωτιά και θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο 180 gr από την Plus Rec. Η σημαντικότητα της έγκειται στο γεγονός ότι το τραγούδι που όλοι έχουμε τραγουδήσει, χορέψει και αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζεται για πρώτη φορά ξανά με μια νέα εκτέλεση, που όμως κρατά την φρεσκάδα και την ψυχή της αρχικής!
Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό The Friary Studios του Λονδίνου μπροστά στην SSL G, aka “Jaqueline” θρυλική κονσόλα του Prince, στην οποία έχουν ηχογραφηθεί album από καλλιτέχνες όπως Eric Clapton, Robert Plant, Duran Duran, Rolling Stones και άλλων, ενώ στην παραγωγή του συντέλεσαν καταξιωμένοι βρετανοί μουσικοί και συνεργάτες του Στέλιου Σαλβαδόρ!
Ο Στέλιος Σαλβαδόρ η «ψυχή και το μυαλό» των Μωρά Στη Φωτιά, επιμελείται την αναβίωση του τραγουδιού “Κάτω Στην Πόλη” και μας ξανά φέρνει σε γνωριμία με την καλή γνήσια Ελληνική Ροκ που τόσο αγαπήσαμε!

Το νέο “Κάτω Στην Πόλη” ακούγεται δυνατά!
Enjoy and Kick it…
YouTube Link: https://youtu.be/-Av8f5aDDb4

To Best Of του Στέλιου Σαλβαδόρ & των Μωρά Στη Φωτιά, θα κυκλοφορήσει σε Βινύλιο 180gr και Ψηφιακά αρχές Μαρτίου του 2020 από την Plus Rec.

Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά
Facebook page: https://www.facebook.com/morastifotia

Plus Rec – Plus Promotion | 4 Sfaktirias Str. 54351 Thessaloniki
Tel: 2310989744 – Fax: 2310.989749 | E-mail: [email protected]
Facebook page: https://www.facebook.com/plus.rec
Instagram: https://www.instagram.com/plus_promotion