Σπύρος Ζουπάνος: “Στην Τελενοβέλα ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στη σκηνή και να ζήσω τη ζωή του ήρωα που υποδύομαι…”

Όσο απίστευτα μπορεί να φαίνονται τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην παράσταση, σίγουρα όλοι μας έχουμε βιώσει καταστάσεις που ένας εξωτερικός παρατηρητής θα χαρακτήριζε “σαπουνόπερα”

Καλησπέρα Σπύρο, ξεκινάμε... Τι θα θέλατε να ξέρει το κοινό για τον Σπύρο Ζουπάνο;

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την πρόσκληση! ‘Εχω συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις, σήριαλ και ταινίες , κάνω εκφωνήσεις διαφημιστικών κειμένων και κάποιες μεταγλωττίσεις μεταξύ των οποίων ο Μπομπ Σφουγγαράκης και ο Αλεξ το λιόντάρι στην Μαδαγασκάρη.

Τις αναφέρω διότι είναι σίγουρο ότι το κοινό γνωρίζει την φωνή μου, χα χα χα. Επίσης κάθε φορά που βρίσκομαι στην σκηνή ο χρόνος σταματάει για μένα, ζω στο απόλυτο παρόν!

Ποιος ο ρόλος σας στην Τελενοβέλα, του Σταμάτη Πακάκη;

Στην Τελενοβέλα, είμαι ο Εστεμπάν Μαρία Ροζάριο Σαντσεζ, ζάμπλουτος κληρονόμος του οικογενειακού εργοστασίου παρασκευής μινιατούρων της Παναγίας της Μακαρένας.

Είμαι μέγας γλεντζές, γυναικάς, ηδονοθήρας αλλά και πολύ συναισθηματικός. Ισορροπώ μεταξύ της καταπίεσης του οικογενειακού μου περιβάλλοντος και της επερχόμενης επανάστασής μου με αφορμή ένα πρόσωπο κλειδί από το παρελθόν που θα ταράξει τα νερά!

Πως αισθάνεστε που η Τελενοβέλα επιστρέφει από την Δευτέρα 04 Μαρτίου στη θεατρική σκηνή του Faust για λίγες παραστάσεις;

Ανυπομονώ! Ανυπονονώ να ξαναβρεθώ στην σκηνή και να ζήσω την ζωή του ήρωα που υποδύομαι! Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ με τον υπέροχο αυτόν θίασο και να βιώσουμε την χημεία που έχουμε μεταξύ μας!

Ποια είναι η αγαπημένη σας ατάκα από το έργο και ποιος ο αγαπημένος σας στίχος τραγουδιού;

Αγαπημένη μου ατάκα “Να, τώρα όπως και τότε, κάτι μου συμβαίνει και δεν μπορώ να κάτσω”

Αγαπημένος μου στίχος “Τέρμα τα χαρτιά, θέλω λα βίδα λόκα”

Αν δεν είχατε τον δικό σας ρόλο ποιον θα θέλατε να είχατε και γιατί;

Παγίδα ερώτηση! Όλοι οι ρόλοι στην παράσταση μου αρέσουν και ερμηνεύονται εξαιρετικά από όλον τον θιάσο, οπότε θα αρκεστώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον δικό μου ρόλο και δεν θέλω άλλον!

Η Μάρω Μαρκέλλου ντύνει με μουσική στο ομότιτλο τραγούδι της παράστασης σε στίχους του Σταμάτη Πακάκη. Τί κρύβει ο στίχος: ” Τελενοβέλα, ήρωες όλοι μας από νουβέλα…”  

Πιστεύω ότι όσο απίστευτα μπορεί να φαίνονται τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην παράσταση, σίγουρα όλοι μας έχουμε βιώσει καταστάσεις που ένας εξωτερικός παρατηρητής θα χαρακτήριζε ‘σαπουνόπερα”! Άρα δυνητικά όλοι μας παίζουμε στην Τελενοβέλα της ζωής μας

Σας ευχαριστώ!