Ο CRYSTALEX αποδίδει τιμές με ένα συγκινητικό “Αντίο” στον Αθάνατο Βασίλη Καρρά

”Με τον θάνατο του Βασίλη, χάνουμε όχι μόνο έναν καλλιτέχνη, αλλά και ένα κομμάτι της ψυχής μας”

Στέκομαι εδώ, σε έναν κόσμο που χάνει τον αστερίσκο του, τον ανεκτίμητο Βασίλη Καρρά. Η μουσική του δεν ήταν απλά ήχος· ήταν αναπνοή, ένας ύμνος για τις στιγμές που ζούμε, αγαπάμε, χάνουμε και ξαναγεννιόμαστε.

Ο Βασίλης Καρράς, με την ιδιαίτερη φωνή του και τον μοναδικό τρόπο που έφερνε στα τραγούδια του, άφησε το ανεξίτηλο στίγμα της τέχνης του στον χώρο της μουσικής. Κάθε νότα, κάθε στίχος που ερμηνευόταν από τα χείλη του, ήταν φορτισμένος με συναισθηματική ειλικρίνεια και πάθος.

Στα τραγούδια του, βρίσκαμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις σκοτεινές στιγμές και τη χαρά να εορτάζουμε τις φωτεινές. Κάθε νότα ήταν μια συναναστροφή, κάθε στίχος μια αποτύπωση των συναισθημάτων που κανείς άλλος δεν μπορούσε να εκφράσει με τόσο βάθος.
Με το θάνατο του Βασίλη, χάνουμε όχι μόνο έναν καλλιτέχνη, αλλά και ένα κομμάτι της ψυχής μας. Ας διατηρήσουμε το πνεύμα του ζωντανό, να τον τιμήσουμε με κάθε νότα που θα παιχτεί, και να συνεχίσουμε να χορεύουμε με τις αναμνήσεις που μας άφησε.

Σε αυτόν τον στιγμιαίο αποχαιρετισμό, αφήνουμε τον Βασίλη να φύγει από τα χέρια μας, αλλά ποτέ από τις καρδιές μας. Η μουσική του θα είναι πάντα εκεί, να μας θυμίζει πώς να ζούμε με πάθος και αλητεία, ακόμα και σε έναν κόσμο που φαίνεται να έχει χάσει τη μελωδία της ανθρώπινης συνύπαρξης.
Στη σιωπή της νύχτας θα ακούμε τον Βασίλη να τραγουδά για πάντα.

Αντίο, Βασίλη. Σε αφήνουμε στην αγκαλιά του χρόνου, αλλά η μουσική σου θα είναι πάντα εκεί, να χτίζει γέφυρες ανάμεσα στη νύχτα και την αυγή. Σε αφήνουμε με την ελπίδα ότι κάθε νότα σου θα αντηχήσει σαν αγάπη σε όσους ακούνε, αφήνοντας τον κόσμο να χορεύει στο ρυθμό του πάθους που εσύ μας έδωσες.

Πληροφορίες

Όνομα: CRYSTALEX

Γέννηση: 16 Οκτωβρίου 1996 (16/10/1996)

Ύψος: 1,78 μ.
Εθνικότητα: Έλληνας
Όνομα στη μητρική γλώσσα: Κρυστάλεξ (Ελληνικά)
Ιδιότητα: ΤραγούδιΣυνθέτης, Τραγουδοποιός

Μουσικά όργανα: ΠιάνοΚιθάρα
Μουσικό είδος: Alternative metalShock RockΣοκ ροκGothic MetalIndustrial rockPost-metal , Pop rockDoom MetalNu metal

Παρουσία: 2021
Άλμπουμ: Τα 7 Κρύσταλλα (Live)Το Shock Rock Στις Φλέβες ΜουΧαμένη Στα Υπόγεια Single: Παράνοια, Κράτα ΜεDead SilenceHelpBad GirlΠέτα Την ΜάσκαΡαγιδμένη Καρδία,  Μαύρη Σελήνη (Τελειώνω)

Μουσική επένδυση: DEJA VU (Κάπου στη Μέση)Κάπου Στην Ακρη (Original Soundtrack)

Ακόμη μια ζωή (Original Soundtrack

Συνεργάτες: Είρκη Μπαζάκα (Στιχουργός) Χρήστος Παλιούρας Στιχουργός

Επιρροές: Screamin’ Jay HawkinsDavid SutchAlice CooperKissW.A.S.PGwarKing DiamondMarilyn MansonSlipknotLordi, RammsteinOzzy OsbouneParadise LostEvanescenceNightwishScorpions

Βικιπαίδεια: CRYSTALEX – Βικιπαίδεια (wikipedia.org)