Ο Σύλλογος Θυάτειρα και ο εφοπλιστής Νίκος Τουρβάς στηρίζουν το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης Καστελλορίζου

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος και ο Προέδρος του Συλλόγου Θυάτειρα, κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

O πόλεμος στην Ουκρανία, ματαίωσε την μεγάλη συναυλία που επρόκειτο να δώσει ο Γιάννης Πάριος την 1η Μαρτίου στο Θέατρο “Παλλάς”. Η “Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας”, γνωστή με τον διακριτικό τίτλο ”Thyateira Union”, που είχε αναλάβει την διοργάνωση της συναυλίας, τα έσοδα της οποίας επρόκειτο να διατεθούν για την στήριξη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μεγίστης Καστελλορίζου, ανακοίνωσε την ματαίωση “μέχρι νεωτέρας” της συναυλίας.

Με τη σκέψη μας στη δοκιμαζόμενη Ουκρανία που αριθμεί πάνω από 100.000 Έλληνες, γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας ακόμα ήττας της ανθρωπότητας από τον όλεθρο του πολέμου.

Ο Σύλλογος Θυάτειρα και ο εφοπλιστής Νίκος Τουρβάς στηρίζουν το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης Καστελλορίζου

“Ο Σύλλογος Θυάτειρα – Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας” έχει ως κινητήριο δύναμη την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον Συνάνθρωπο, και σε ένδειξη συμπαράστασης στα αδέρφια μας και με μία από τις αμέτρητες αντιπολεμικές κινητοποιήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο να διοργανώνεται το ίδιο απόγευμα στο Σύνταγμα, με λύπη μας αναβάλλουμε μέχρι νεωτέρας, την ανθρωπιστική μουσική εκδήλωση που διοργανώνουμε στο Θέατρο Παλλάς με τον Γιάννη Πάριο” ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, η οικονομική στήριξη στο Ιατρείο του αγαπημένου και ηρωικού ακριτικού μας νησιού, θα υλοποιηθεί, καθώς ο χορηγός της όλης εκδήλωσης, εφοπλιστής Νίκος Τουρβάς, αποφάσισε τιμώντας τον εθνικό σκοπό και αυτήν την στάση ήθους και ανθρωπιάς του Συλλόγου Θυάτειρα, να ενισχύσει το Ιατρείο με ένα σοβαρό χρηματικό ποσό για την κάλυψη των αναγκών του.