Ο Στέλιος Κερασίδης στο Ηρώδειο

Φωτο: Petros Papapetropoulos

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, ο μικρός Έλληνας ταλαντούχος πιανίστας Στέλιος Κερασίδης, θα συμπράξει ως σολίστ στο Ηρώδειο με τη σπουδαία ορχήστρα Tchaikovsky της Μόσχας, υπό την διεύθυνση του Vladimir Fedoseyev.

Ο μόλις 9 ετών Έλληνας πιανίστας και συνθέτης, θα γίνει πλέον ο νεότερος σολίστ στην ιστορία του Ηρωδείου προσθέτοντας στο -ήδη πλούσιο- βιογραφικό του ένα ακόμη σπουδαίο μουσικό επίτευγμα.

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία εκτός από το κονσέρτο Bach σε F minor για πιάνο και ορχήστρα να απολαύσει και την πιο πρόσφατη σύνθεση του Στέλιου το “Renaissance Waltz”/”Βαλς της Αναγέννησης” που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την συνθετική ευαισθησία και ωριμότητα του.

Θα είμαστε όλοι εκεί να απολαύσουμε αυτή τη μαγική και ιστορική βραδιά κάτω από την Ακρόπολη!

Στέλιος Κερασίδης “Renaissance Waltz”

Ο 8χρονος ‘μάγος’ του πιάνου Στέλιος Κερασίδης, ξαναχτυπά!

Μετά την επιτυχία του «Ιsolation Waltz» που κυκλοφόρησε κατά την περίοδο της καραντίνας και προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, θαυμασμό αλλά και συγκίνηση, μπαίνοντας παράλληλα στη μεγαλύτερη λίστα κλασικής μουσικής του Spotify: Classical New Releases, ο Στέλιος Κερασίδης ο 8χρονος Έλληνας πιανίστας και συνθέτης που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς σαν ο “Έλληνας Μότσαρτ”, έρχεται να μας καταπλήξει και πάλι με την πιο ώριμη μέχρι τώρα σύνθεση του, που τιτλοφορείται ως “Renaissance Waltz”.

To “Renaissance Waltz” θα μπορούσε να πεί κανείς πως είναι η άλλη όψη του “Isolation Waltz”. Μια όψη πιο αισιόδοξη μιάς και πλέον η πανδημία μοιάζει να φτάνει στο τέλος της.

Βρείτε και ακούστε το “Renaissance Waltz” ψηφιακά εδώ:

https://SteliosKerasidis.lnk.to/RenaissanceWaltzPR

Βρείτε τον Stelios Kerasidis, εδώ:

https://www.facebook.com/stelioscherry

https://www.instagram.com/stelioskerasidis/

https://www.youtube.com/channel/UC1Epw1Iwor9X5xOxrqJGMQA/featured

Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company