Ο Διόνυσος, μας λύνει το «αίνιγμά» του και μας μιλάει για τις συνεργασίες του

Ο (Διόνυσος), με πολλές εμπειρίες στις αποσκευές του από την ενασχόλησή του με τα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας και έχοντας ήδη πετυχημένες κυκλοφορίες και σπουδαίες συνεργασίες.

Η τελευταία του συνεργασία με τους Άκη Δείξιμο και Βασίλη Παπατόλη μετρά χιλιάδες Views και αρκετές  παρουσιάσεις.

Ελάτε να γνωρίσουμε τον Διόνυσο με τα αρκετά βραβεία και έναν υπέροχο καλλιτέχνη και δάσκαλο φωνητικής.

Διονύσης Αποστολοπούλος ή «Διόνυσος» μίλησε μας για τα πρώτα σου βήματα. Που γεννήθηκες; Σε ποια ηλικία κατάλαβες ότι ήθελες να γίνεις τραγουδιστής; Γεννήθηκα στην Αθήνα… Νομίζω ότι κατάλαβα ότι ήθελα να τραγουδάω, απο τα 5. Νομίζω πάντα τραγουδούσα, απο οσο μου έχουν διηγηθεί οι δικοί μου, μονίμως τραγούδαγα, αλλά πάντα θυμάμαι ότι δεν ήθελα να τραγουδάω εύκολα τραγούδια.

Διδάσκεις φωνητική σε ωδεία και μάλιστα γνωρίζω ότι η Μαντώ σ’ εχει συνεργάτη της στο ωδείο τέχνης Φακανά; Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι συνεργάτης της Μαντώ διότι για μένα, και ας παρεξηγηθώ, ίσως δεν υπάρχει στο είδος της πιο σπουδαία και καταρτισμένη τραγουδίστρια και πάντα μαθαίνω ακόμη πράγματα από εκείνη. Είναι ευλογία για εμένα να είμαι με την Μαντώ.

Επίσης γίνεται σπουδαία δουλειά και από το Κ.Β. Φακανά καθώς και από την Φανή Ροδάνη διότι τα παιδιά μαθαίνουν υποκριτική, Χορό, και τραγούδι.

Πες μας ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι από την Μαντώ. Το Μπλε 

Κυρίως τα τραγούδια σου διακατέχονται από μια τρυφερότητα. Πιστεύεις η αγάπη για εσένα παίζει πρωταρχικό ρόλο; Η αγάπη παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου είτε είναι φιλική είτε ερωτική. Κυρίως η ανιδιοτελής αγάπη χωρίς αντάλλαγμα.

Έχουμε την τάση σαν κοινωνία να βάζουμε ταμπέλες ικανοποιώντας την επιθυμία μας να εντάξουμε τους ανθρώπους σε κάποια κατηγορία. Ποια είναι η γνώμη σου; Είμαι κατά τις ταμπέλας. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει πολλές ιδιότητες και κανένας δεν είναι ικανός να κρίνει.

Links Διόνυσος