Ομαδική έκθεση «Anti StreSS» Η Myró Gallery φιλοξενεί την ΤΙΛΝΤΑ ΑΜΠΑΣΤΑΔΟ στο χώρο του Show Room

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021.

ΤΙΛΝΤΑ ΑΜΠΑΣΤΑΔΟ: Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον σε διάφορους τομείς της τέχνης από μικρή. Διδάχθηκε την τεχνική του μπατίκ.

Η χρησιμοποίηση διαφόρων υλικών, χαλκός και ασήμι, την οδήγησε στην εκμάθηση κοσμήματος (ΧΑΝΘ διετής εκπαίδευση). Παρακολούθησε μαθήματα εικαστικών στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, καθώς και μαθήματα ακουαρέλας και ακρυλικού κοντά στον αρχιτέκτονα καλλιτέχνη κ. Κ. Αρώνη.
Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στη Βέροια, στη Θεσσαλονίκη στο Βαφοπούλειο, στη γκαλερί Myro, και στο Παρίσι (Les hommes de la Mediteranee).

“Στην εποχή μας οι περισσότεροι αισθανόμαστε αγχωμένοι και φυσικά βιώνουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κατάστασης. Είναι μια απλή λέξη που μπορεί να κάνει θαύματα κατά του άγχους, αυτό θα επιτευχθεί με την θέαση των έργων του Γιώργου Μοσχοβίτη, της Ελένης Σιμώνης, της Ίριδας Σπίνουλα, του Μανιού Παπαδογιάννη, της Μαρίας – Ελένης Θαλασσινού και της Τίλντα Αμπαστάδο που απελευθέρωσαν τον δημιουργικό εαυτό τους και θα μας μεταδώσουν το αίσθημα της ηρεμίας και της χαλάρωσης.”

Επιμέλεια έκθεσης Μοσχοβίτης Γιώργος

Συμμετέχουν:

Γιώργος Μοσχοβίτης

Ελένη Σιμώνη

Ίριδα Σπίνουλα

Μάνιος Παπαδογιάννης

Μαρία-Ελένη Θαλασσινού

Τίλντα Αμπαστάδο


www.myro.gr
Facebook | Instagram | YouTube 
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.