Νικόλας Μπαρελιέ: Στυλ είναι, στην πραγματικότητα, μια αρχιτεκτονική σύνθεση σε κλίμακα 1:1  

O γαλλικής καταγωγής, αρχιτέκτονας Νικόλας Μπαρελιέ, μέσα στην περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού, δημιουργεί, στην Ελλάδα, τη “SCALA”, ένα brand που επαναπροσδιορίζει τον όρο του διαχρονικού, ανδρικού ρούχου.

O γαλλικής καταγωγής, αρχιτέκτονας Νικόλας Μπαρελιέ, μέσα στην περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού, δημιουργεί, στην Ελλάδα, τη “SCALA”, ένα brand που επαναπροσδιορίζει τον όρο του διαχρονικού, ανδρικού ρούχου.

Έχοντας την αρχιτεκτονική ως κινητήρια δύναμη και μελετώντας ενδελεχώς τον ανθρώπινο σωματότυπο και τις αναλογίες του, προέκυψαν φόρμες που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τις αρετές του.

Το κοστούμι γίνεται ένα ανάλαφρο, άκρως λειτουργικό ένδυμα, ένα “πέπλο” που εναρμονίζεται με την κίνηση του σώματος, γεμάτο κομψότητα και φινέτσα, το οποίο δεν θέλεις να αποχωριστείς! 

To όνομα SCALA (Κλίμακα), αναφέρεται αφενός στη μεταπήδηση από τις αρχιτεκτονικές κλίμακες στο ανθρώπινο σώμα και την κλίμακα 1:1 και αφετέρου συμβολίζει ένα μέσο ανάβασης, μια “σκάλα”, η οποία οδηγεί σε ένα ανώτερο, αισθητικά, επίπεδο.

Φιλοσοφία του brand

Η διαρκής αναζήτηση για το βέλτιστο δυνατό εαυτό μας, μέσα από την ανεπιτήδευτη και διαχρονική κομψότητα! Απευθύνεται στον σύγχρονο άνδρα, για τον οποίο το στυλ και η αισθητική διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά του και επιθυμεί να είναι η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού του, σε κάθε περίσταση!

Λίγα λόγια για τον Νικόλα Μπαρελιέ

Ο Νικόλας Μπαρελιέ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην «Αρχιτεκτονική Σύνθεση» από το Διεθνές Πρόγραμμα INSTEAD-Parapoesis, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ανέκαθεν, είχε μια ιδιαίτερη κλίση σε οποιουδήποτε είδους δημιουργία, η οποία υπόκειται σε αισθητικά κριτήρια, δίνοντας έμφαση στην εξωτερίκευση της αισθητικής του υπόστασης μέσω του μολυβιού αλλά και της δικής του, προσωπικής εικόνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

Instagram: @nikolasbarelier, @scalawear

Facebook: Nikolas Barelier, @SCALA