Νηστεία με απόλαυση και χωρίς περιττά κιλά με τη βοήθεια της Taste & Diet

Η περίοδος της νηστείας που διανύουμε, ενέχει κινδύνους για το βάρος μας. Είναι εύκολο εάν δεν ακολουθήσουμε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής να βγούμε από τη νηστεία με περιττά κιλά.

Επειδή, φυσικά, η αύξηση του βάρους δεν είναι επιθυμία όσων νηστεύουν, η Taste & Diet είναι εδώ για να προσφέρει βοήθεια. Γι’ αυτό δημιούργησε ένα ειδικό νηστίσιμο μενού για να απολαύσετε τη νηστεία χωρίς να παχύνετε. Το συγκεκριμένο μενού προτείνεται σαν εναλλακτική λύση μόνο για τις δύο μεγάλες περιόδους νηστείας, δηλαδή την Σαρακοστή (Πάσχα) και τα Χριστούγεννα.

Το νηστίσιμο διατροφικό μενού της Taste & Diet αποτελεί την ιδανική επιλογή όσων επιθυμούν να νηστέψουν χωρίς αύξηση βάρους και χωρίς να στερηθούν ποικιλίας και γεύσης. Περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα γεύσεων, όπως όσπρια, λαδερά, ψάρια και θαλασσινά με μόνο 1100 kcal μ.ό. ανά ημέρα.

Τα γεύματα του νηστίσιμου μενού της Taste & Diet είναι πλούσια σε γεύση αλλά και σε διατροφική αξία. Με τις ποιοτικές πρώτες ύλες, με τους κατάλληλους διατροφικούς συνδυασμούς και με την σωστή διαμόρφωση των γευμάτων από τους ειδικούς διατροφολόγους της Taste & Diet, λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα για το σώμα σας θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες και ταυτόχρονα δεν πεινάτε.

Εννοείται πως από το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής δεν λείπει η γεύση καθώς η Taste & Diet προσφέρει πολλές απολαυστικές επιλογές όπως κέικ με σταφίδες για πρωινό, χταποδάκι κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι για μεσημεριανό και χορτόπιτα με φύλο κρούστας και αγγούρι με λιαστή ντομάτα για βραδινό. Φυσικά από το πρόγραμμα δεν λείπουν και τα λαχταριστά νηστίσιμα γλυκά, όπως το ανώμαλο φουντουκιού και το σαραγλί

Για να μάθεις περισσότερα για την Taste and Diet και τις υπηρεσίες που προσφέρει ρίξε μια ματιά στο επίσημο site της εταιρίας: https://tasteanddiet.gr/