Νέο single για τον Twmmy με τίτλο “Never Enough”

TWMMYENOUGH

Ο νεαρός μουσικός Twmmy ή αλλιώς Θωμάς Αλμπανίδης κυκλοφορεί digital στις 24 Δεκεμβρίου (Παραμονή Χριστουγέννων) το νέο του single με τίτλο «Enough»

Έχοντας στο ενεργητικό του ένα προσωπικό άλμπουμ «Personal» και τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες μπαίνοντας στο επίσημο ελληνικό chart της IFPI όπως «I Can’t Breathe», «Never Before» και «Tell Me», έχει ήδη προαναγγείλει την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του με τίτλο «Illusions» που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου του 2022.

Ο ίδιος δηλώνει για αυτή τη νέα του κυκλοφορία:

“Πάντα νόμιζα ότι οι φιλίες μεταξύ των ανθρώπων είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν. Ίσως γιατί ποτέ δεν το είχα καταφέρει, μέχρι που ήρθε στην ζωή μου ένας άνθρωπος που το άλλαξε αυτό. Έμαθα να κάνω υπομονή, να αγαπώ με ανιδιοτέλεια και κατάφερα να πείσω τον εαυτό μου, ότι όλα στο τέλος περνούν, άσχημα και ωραία. Αυτό το τραγούδι γράφτηκε τη νύχτα που έμαθα πως αυτή η φίλη μου θα έφευγε για να ζήσει σε άλλη πόλη. Στην αρχή θύμωσα, πιο πολύ με τον εαυτό μου.

Το ίδιο βράδυ που μου το ανακοίνωσε στις 3η ώρα τα ξημερώματα έγραψα και  τους στίχους του κομματιού. Τότε συνειδητοποίησα πως  όλες οι σχέσεις, φιλικές και μη, κάποια στιγμή φτάνουν σε ένα τέλος και ένιωσα χαρούμενος που έκανε αυτό το βήμα στη ζωή της. Εύχομαι το νέο μου τραγούδι να σας αγγίξει και να σας θεραπεύσει όπως ακριβώς έκανε και σε μένα.”

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα πολύχρωμο visualizer video.

YouTube Video

Link https://twmmy.lnk.to/enough

Find Twmmy on social media:

https://youtube.com/twmmy