Με ένα Ξεχωριστό Concept Fashion Show ολοκληρώθηκε η 29η Athens Xclusive Designers Week

Με ένα εντυπωσιακό fashion show και με αέρα μιας άλλης εποχής ολοκληρώθηκε η 29η Athens Xclusive Designers Week!

Ο αγαπημένος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας  και ο ταλαντούχος σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος το Σάββατο 06 Νοεμβρίου παρουσίασαν την συλλογή «The Library» A/W Prefall 2022  στον εκπληκτικό χώρο του Fondazione στην Κηφισιά.

Οι σχεδιαστές εμπνευστήκαν ένα ιδιαίτερο concept που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τις πασαρέλες μεγάλων οίκων στο εξωτερικό και εντυπωσίασαν το κοινό.

Ο Βασίλης Ζούλιας με αυτή τη συλλογή pret a porter μας ταξιδεύει για μία ακόμα φορά στον ρομαντικό μικρόκοσμο του με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά, κόρες φίλων του και μοντέλα σε σχολική ηλικία που μαθαίνουν ισορροπία με βιβλία στο κεφάλι ώστε να μάθουν να περπατούν σωστά. Τα κορίτσια γίνονται γυναίκες και αλλάζουν τα ρούχα σχολείου με Cocktail φορέματα. Ένας Βασίλης Ζούλιας όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ, με ένα σαγηνευτικό concept catwalk! Τα ευφάνταστα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου στολίζουν με μοναδικό τρόπο για μία ακόμα φορά την collection, ενώ τα κορίτσια φορούν μπαλαρίνες καρό και γόβες από ύφασμα ασορτί με τα ρούχα, του Λεμήσιου ενώ τα γυαλιά ήταν «kalopsia» και τα καπέλα της «Κατερίνας Καρούσου».

Το επιβλητικό κτίριο «Fondazione» του Τσίλερ, ιδιοκτησίας του Ιδρύματος Σπύρου Λοβέρδου ήταν ο ιδανικός χώρος για την παρουσίαση αυτής της συλλογής με το συγκεκριμένο concept. Ο ιστορικός και πολιτιστικός αυτός θησαυρός με την μοναδική αισθητική που στεγάζει την πλούσια συλλογή σπάνιων βιβλίων άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο κοινό που παρακολούθησε το show αποπνέοντας απέραντη ομορφιά και κύρος.

Τα μοντέλα περπάτησαν στη πασαρέλα κρατώντας το βιβλίο ωδή στην κλασική μουσική και το art de la table του Γιώργου Ντάβλα, “Opera Tables”. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά καλαίσθητο βιβλίο, 600 σελίδων, γραμμένο στα αγγλικά, με αμέτρητες εικόνες, τις οποίες αιχμαλώτισε ο Γιώργος Ντάβλας με την κάμερά του από 33 πόλεις του κόσμου.

Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελευταία μέρα της AXDW: Χριστίνα Πολίτη,  Σίσσυ Φειδά, Ναταλία Δραγούμη, Κώστας Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη, Άντζελα Δημητρίου, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ασιμήνα Ιγγλέζου,  Σάσα Σταμάτη, Ελενα Γαλύφα, Άλκηστης Πρίνου, Ζήσης Μπουκουβάλας, Χάλα Χούρη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Πέτρος Μαμαλάκης, Αλεξάνδρα Ζάκκα, Ραλφ Γιαζμπεκ, Calliope, Μαρία Λεμονιά, Δωροθέα Μερκούρη, Λάουρα Ντε Νιγκρις, Μαρίνα Κουταρέλη, Γιώργος Καράμπελας, Μαίρη Φίξ, Apollonia B, Τάτη Ηλιάδου, Φαίη Μπέη, Παναγιώτα Βιτετζάκη κ.α.