Μαίρη Κατράντζου με 3 κορυφαίες συνεργασίες

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Με τις καινούργιες της collection αλλά και με νέα ισχυρά συμβόλαια συνεργασίας η Μαίρη Κατράντζου αποθεώνεται και πάλι στον διεθνή τύπο, ενώ η ίδια λέει στις συνεντεύξεις της: “Ο ναός του Ποσειδώνα με έκανε να αλλάξω κεφάλαιο”.

“Από τότε που πραγματοποιήθηκε η επίδειξη δημιουργιών της στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, παρακολουθούμε την Μαίρη Κατράντζου με κομμένη την ανάσα“, αναφέρει το έγκυρο περιοδικό WWD (Women’s Wear Daily). Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας μόδας έχει και κάποιες νέες συνεργασίες που την κάνουν ακόμα πιο περιζήτητη. Ελάτε να τα μάθουμε όλα…

Έκανε ένα υπέροχο γάμο στις Σπέτσες που πήρε παγκόσμια δημοσιότητα. Γαμπρός, ο επί χρόνια σύντροφός της, καθηγητής Μάριος Πολίτης που αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε διδακτορικό δίπλωμα στις Κλινικές Νευροεπιστήμες από το Imperial College του Λονδίνου. Επί του παρόντος ηγείται της Ομάδας Απεικόνισης Νευροεκφυλισμού στο King’s College. Η Μαίρη και ο Μάριος απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι που ονόμασαν Michael. Ζουν μόνιμα στο Λονδίνο, αλλά όποτε βρίσκουν χρόνο έρχονται και στην Ελλάδα όπου έχουν φίλους και οικογένειες.

Η πολυπραγμοσύνη της ιδιοφυούς σχεδιάστριας – παγκοσμίως γνωστή για την ευρηματικότητά της αλλά και για τα “παιχνίδια” που κάνει με τα υφάσματα – έδωσε την ευκαιρία για μια συνέντευξη και ένα άρθρο – διθύραμβο στο διεθνές περιοδικό WWD (Women’s Wear Daily). Μίλησαν για πολλά αλλά και για τις πρόσφατες συνεργασίες της με τρεις τεράστιους οίκους.

  • Το συμβόλαιο με την Rug Company Limited

Η Rug Company Limited είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Λονδίνο που παράγει και πουλάει χειροποίητα χαλιά, μαξιλάρια και ταπετσαρίες τοίχων. Ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα λειτουργεί 22 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, με έξι στις ΗΠΑ και τρία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με διάσημους σχεδιαστές όπως οι Paul Smith, Vivienne Westwood, Alexander McQueen, Diane von Furstenberg και τώρα με την Mary Katrantzou. Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες της – που έχουν αγοράσει και φωτογραφηθεί με τα είδη της είναι οι: Bill Gates , Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz, David Cameron και Sir Alex Ferguson.

  • Το συμβόλαιο με την….

Η συνέχεια εδώ: https://bit.ly/34Ao3R8