Μένουμε σπίτι “παρέα”…διαδικτυακά με το CBD WORLD Cannabis Store

Μένουμε σπίτι λοιπόν…. γιατί ίσως η ανθρωπότητα περνά μια φάση καλή, από την άποψη ότι η αλληλεγγύη είναι διάχυτη ανά τον κόσμο. Κι αυτό είναι καλό. Ίσως εδώ ο φόβος να μας βοηθά, γιατί όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα κοινό πρόβλημα.

Μένουμε σπίτι “παρέα”… διαδικτυακά με το CBDWORLD Cannabis Store και την ομάδα του, που συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα στο http://www.cbdworld.gr και προτείνει tips που θα μας χαλαρώσουν, θα μας ηρεμήσουν και θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο θα νιώθουμε ασφάλεια.
Διαμορφώνουμε έτσι συνθήκες, για να διαχειριστούμε καλύτερα το άγχος του εγκλεισμού. Συνθήκες κατάλληλες που θα λειτουργήσουν ως μια βαλβίδα απασφάλισης της πίεσης, η οποία θα συσσωρευτεί από αυτόν τον ιδιαίτερο περιορισμό και τον φόβο για την πανδημία.

· Φροντίζουμε την υγεία μας.
Επιλέγουμε υγιεινές τροφές και ροφήματα που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
· Πλένουμε τα χέρια μας.
Καθαρίζουμε τακτικά σταθερές επιφάνειες. Αερίζουμε τους εσωτερικούς χώρους.
· Βελτιώνουμε την επικοινωνία μας.
Διατηρούμε τηλεφωνική επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και κυρίως με ηλικιωμένους που βρίσκονται μόνοι.
· Επιλέγουμε κατάλληλους ανθρώπους γύρω μας.

Δεν χρειάζεται να επιβαρυνόμαστε με περισσότερο άγχος, γι’ αυτό καλό είναι να αποφεύγουμε ανθρώπους που μπορεί να επιδεινώνουν το άγχος και να χαλούν τη διάθεσή μας.

· Μειώνουμε την πλήξη.
Ασχολούμαστε με ευχάριστες δραστηριότητες που δεν μας κουράζουν αλλά χαρίζουν ηρεμία.
· Προσοχή στην υπερ-πληροφόρηση.
Η ραγδαία μετάδοση πληροφοριών που πολλές φορές μπορεί να είναι υπερβολικές, ψευδείς ή ατεκμηρίωτες μπορεί να εξελιχθεί ως επιδημία φόβου. Χρησιμοποιούμε σωστά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
· Μένουμε στο παρόν
Δεν σπαταλούμε το χρόνο μας στο να προβλέψουμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Κανείς δεν το ξέρει. Γι’ αυτό εκμεταλλευόμαστε δημιουργικά κάθε στιγμή της μέρας!

Ευχές για να περάσει γρήγορα η κρίση.
Facebook page: http://Cbdworld-Cannabis Store
Website: http://www.cbdworld.gr
Instagram page: cbdworld_skg