Η εμφάνιση της ΕΛΕΝΗΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ στη Νέα Υόρκη

Επιμέλεια κειμένου: Αλεξάνδρα Μεντώρος διευθύντρια του Ασπίδα Ράδιο και αρθρογράφος του Polismagazino.gr. Website: http://www.aspidaradio.com
Youtube: https://www.youtube.com/aspidaradio
Radio: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=2868

Στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Melrose Penthouse έκανε την εμφάνισή της η καταξιωμένη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου.

Τη βραδιά άνοιξε ο πετυχημένος Έλληνας DJ Εvans με τις πιο καινούργιες επιτυχίες που υπάρχουν προετοιμάζοντας τον κόσμο για την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Η Ελένη Χατζίδου ακολούθησε με ένα πρόγραμμα δύο ωρών χωρίς διακοπή με αρκετό κέφι.

Το πρώτο τραγούδι που επέλεξε να εμηνεύσει ήταν η μεγάλη της επιτυχία ‘Χειρότερα’ που της είχε γράψει ο αείμνηστος και αγαπητός καλλιτέχνης Παντελής Παντελίδης.

Η τραγουδίστρια απο τα πρώτα λεπτά μάγεψε με την εμφανισή της αλλά και την ερμηνεία της όλη την ομογένεια της Νέας Υόρκης.

Ιδιαίτερα κομψή αφού φορούσε μια μαυρή δημουργία που τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος η Ελένη Χατζίδου ερμήνευσε δικές της επιτυχίες αλλά και πολλές επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη που μας έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας.

Ακόμα στο πρόγραμμα της δεν έλλειψαν τα νησιώτικα τραγούδια ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της βραδιάς και αφού είχε όλοκληρώσει το προγραμμά της κατευθύνθηκε στον συντροφό της αφού από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της δεν έλλειψε απο το πλευρό της ο Ετεοκλής Παύλου.

Με μεγάλη χαρά και οι δυό τους δέχτηκαν να μοιράσουν όμορφες στιγμές και να βγάλουν φωτογραφίες με το κοινό αλλά και με το επιτελείο του Ασπίδα Ράδιο Αλεξάνδρα και Νικήτας Μεντώρος που ήταν εκεί για να καλύψουν την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Να θυμίσουμε σε όλους ότι η Ελένη Χατζίδου λίγο πριν την εμφανισή της στην Νέα Υόρκη είχε κάνει ετοιμασίες για το καινούργιο της τραγούδι αφού ετοίμαζε το βίντεο κλίπ το οποίο θα δούμε πολύ σύντομα.