ΕΔΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!

στο Περιβόλι του Ουρανού
Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου
μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού

Ο Αντώνης Ρέμος συνοδευόμενος από την Υβόννη Μπόσνιακ και την παρέα τους διασκέδασαν και απόλαυσαν το εξαιρετικό πρόγραμμα στο Περιβόλι του Ουρανού. Ένα πρόγραμμα επιτυχίας και επιτυχιών, από τον μεγαλύτερο Έλληνα λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, την αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, τον εξαιρετικό Στέλιο Διονυσίου και την ταλαντούχα Ασπασία Στρατηγού.
Το Περιβόλι του Ουρανού επισκέφθηκαν επίσης ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης καθώς και η Σοφία Βόσσου που δεν δίστασαν να ανέβουν στην πίστα και να χαρίσουν αγαπημένες τους επιτυχίες εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
ΕΔΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ! Είναι το σύνθημα αυτής της δυνατής μουσικής συντροφιάς που κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με όπλα το καλό λαϊκό τραγούδι, το δυνατό ρεπερτόριο, την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά και την σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό της, κρατά τα σκήπτρα της επιτυχίας.
Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός. Το πρόγραμμα ανοίγει το έθνικ συγκρότημα Λάου Λάου.
Ποιότητα, κέφι και διασκέδαση στο ανανεωμένο και καλόγουστο Περιβόλι του Ουρανού που εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα. Σας περιμένουμε για μοναδικές απολαύσεις.

Εδώ τραγουδάμε… στο Περιβόλι του Ουρανού!

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517