Δημήτρης Βοζαΐτης «Σιωπή»

Μουσική: Φώτης Ματζαρίδης

Στίχοι: Στράτος Αλημπατές

Το νέο τραγούδι του Δημήτρη Βοζαΐτη με τίτλο «Σιωπή» σε συνεργασία με τη Heaven Music, μόλις κυκλοφόρησε!

«Σιωπή, να καίει στη διαδρομή» όπως αναφέρουν οι στίχοι του Στράτου Αλημπατέ για τον αστικό ρομαντισμό και την καθημερινή πάλη σε όλα εκείνα που προσπερνάμε χωρίς να εκφράζουμε πραγματικά συναισθήματα κρατώντας μια διακριτική «Σιωπή» σε όλα. Οι ιδιαίτεροι στίχοι του τραγουδιού αποδίδονται μουσικά και ενορχηστρωτικά με ένα επιβλητικό Tango από το συνθέτη και σολίστα Φώτη Ματζαρίδη. Ερμηνεία που ξεχωρίζει στο πρώτο άκουσμα από τον Δημήτρη Βοζαΐτη με την ξεχωριστή και μελωδική φωνή του.

Την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο γνωστός DJ Kon Cept.
Το νέο single «Σιωπή» κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Απολαύστε το νέο single «Σιωπή» ΕΔΩ:

Ο Δημήτρης Βοζαΐτης, έχει παρουσιάσει μουσικές παραστάσεις σε κάποιες από τις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία (Αρχιτεκτονική κεντρική Μουσική Σκηνή, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Sfiga Music Theater, Holywood Stage, Ilion Plus, Methodia Live Stage, Ianos, Rota ArtCafe, Baraki Didotou, 1002Nixtes, Cabaret Voltaire, Boite Apanemia).Έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοινό, το οποίο τον ακολουθεί πιστά στις εκάστοτε εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να αποσπά κάθε φορά τις καλύτερες κριτικές.
Έχει επίσης συνεργαστεί με ταλαντούχους δημιουργούς όπως ο Μιχάλης Τρανουδάκης, ο Δημήτρης Μαραμής, ο Δημήτρης Γλέζος, ο Μιχάλης Κεχαγιάς, ο Αλέξανδρος Καψοκαβάδης και άλλοι.