Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ διοργανώνει ο Διεθνής Σύλλογος Γυναικών Ελλάδας

Στο δημαρχείο ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ στις 27 Νοεμβρίου από τις 10.30 το πρωί με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και της Παιδικής Χορωδίας του δήμου

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ του, που συγκεντρώνει κάθε φορά εκατοντάδες επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλονίκη διοργανώνει φέτος στο Πανόραμα ο Διεθνής Σύλλογος Γυναικών Ελλάδας (International Womens Organization of Greece) σε συνεργασία με τον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και της Παιδικής Χορωδίας του δήμου την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, από τις 10.30 έως τις 18.00 στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» στο Πολιτιστικό Κέντρο του δημαρχείου Πανοράματος. Θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα καθώς και τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε αντίστοιχους Συλλόγους και Φορείς ή αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Με αφορμή τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών ο Διεθνής Σύλλογος Γυναικών Ελλάδας οργανώνει φέτος και πάλι το καθιερωμένο φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του, στο πλαίσιο των πλούσιων κοινωνικών του δράσεων, τα έσοδα των οποίων διατίθενται για την ενίσχυση του πλούσιου φιλανθρωπικού του έργου (στήριξη ανήμπορων παιδιών και ενηλίκων, υποτροφίες σε άπορους μαθητές, στήριξη οικογενειών, κλπ.).

Ο Διεθνής Σύλλογος Γυναικών Ελλάδας είναι μια μη- πολιτική, μη- κερδοσκοπική, μη-κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1948 και το παράρτημα της Οργάνωσης εδρεύει στο Κολλέγιο Ανατόλια. Τα μέλη του προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και την Ελλάδα και κατοικούν, μόνιμα ή προσωρινά, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.