Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Ξεκινούν οι συναντήσεις της ομάδας «Διάβασέ μου» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος

Η λογοτεχνία αποκτά φωνή!

Η λογοτεχνία αποκτάει φωνή! Δυνατές ιστορίες, συγκινητικά ή σκωπτικά διηγήματα, συγκλονιστικά ποιήματα ή απλές καθημερινές διηγήσεις ζωντανεύουν στο πλαίσιο της πρωτότυπης δράσης με τίτλο «Διάβασέ μου», που υλοποιεί ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και η Αντιδημαρχία Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας. Θέλοντας να ενισχύσει  τη λογοτεχνική τάση των δημοτών, αλλά και την αγάπη τους για τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία. Γιατί «η ανάγνωση διευρύνει, ενώνει, ανακουφίζει»…

Η ομάδα θα συναντιέται 1 φορά την εβδομάδα για 1 ώρα, κάθε Δευτέρα, από τις 11.00 μέχρι τις 12:00, στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πανοράματος (Διεύθυνση: Παχατουρίδου 20).

Σε κάθε συνάντηση μια αναγνώστρια θα διαβάζει μεγαλόφωνα μια ιστορία, κάθε φορά και διαφορετική. Θα τη συζητάμε όλοι μαζί, θα μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τις αναμνήσεις μας. Και τελικά θα γινόμαστε μια παρέα που διασκεδάζει, ταξιδεύει, ονειρεύεται!

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί  πραγματοποιείται η πρώτη συνάντηση με αναγνώστρια την Βασιλική Γκουντσίδου.

Την οργάνωση των εκδηλώσεων αυτών, τον καθορισμό του περιεχομένου των συναντήσεων και τον συντονισμό της συμμετοχής των μελών σε αυτήν έχει αναλάβει εθελοντικά η τέως αντιδήμαρχος Δόμνα Λειβαδοπούλου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλέφωνο 2310 332141.

Να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δηλώστε συμμετοχή!

Γιατί οι ιστορίες μέσα από τα βιβλία μας ενώνουν και  βελτιώνουν τη ζωή μας!

Σας περιμένουμε!