Δέσποινα Μοίρου: Έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας ως Μέριλιν Μονρόε στη Νέα Υόρκη

Μία λαμπερή πρεμιέρα, της νέας αμερικανικής ταινίας, όπου υποδύεται την θρυλική Μέριλιν Μονρόε, περίμενε την Δέσποινα Μοίρου, κατά την επιστροφή της, στην Αμερική όπου ζει μόνιμα.

Η δημοφιλής Ελληνίδα ηθοποιός, έχοντας παραμείνει για ένα διάστημα στην πατρίδα της, γυρνώντας από το Φεστιβάλ των Καννών, που βραβεύτηκε και ως καλύτερη ηθοποιός, για τον ρόλο της, σε ταινία για την ζωή της Σοφίας Λόρεν, επέστρεψε και πάλι στις ΗΠΑ, για να δώσει το δυναμικό παρών της, στην πρεμιέρα της δραματικής ταινίας, Enter Requiem, που έγινε στο Kent Theater, στη Νέα Υόρκη!

Η Δέσποινα Μοίρου, κέρδισε με το σπαθί της και το ταλέντο της, και αυτό τον ρόλο, αποδεικνύοντας, πως με σκληρή δουλειά και υπομονή, μπορείς να διακριθείς και στην Μέκκα του κινηματογράφου, αλλά και παγκοσμίως, όπως κατάφερε και η ίδια.

Οι πρωταγωνιστικοί της ρόλοι, στις βιωματικές ταινίες, για την Σοφία Λόρεν και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά και απολαμβάνοντάς την τυχαία, ως Μέριλιν σε ένα stand up comedy show της, σε μεγάλο κλαμπ, ήταν οι λόγοι, που έκαναν τον διάσημο αμερικανό σκηνοθέτη, Eric Rivas, να την ξεχωρίσει, και να την επιλέξει, να γίνει η Μέριλιν Μονρόε, της νέας του ταινίας, με την Δέσποινα Μοίρου, να προκαλεί κομφούζιο πέρσι στους κεντρικούς νευορκέζικους δρόμους, ως άλλη Μέριλιν.

Έχοντας μπει, για τα καλά στο πετσί της θρυλικής σταρ, θαυμάζοντάς αλλά και τιμώντας την, σε όλα τα stand up comedy show, που παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία στην Αμερική, αλλά και συμπεριλαμβάνοντάς την, στα παγκοσμίου φήμης ημερολόγια «Ηollywood Star», που εκδίδει κάθε χρόνο και γίνονται sold out, η Δέσποινα Μοίρου, για μία ακόμη φορά, κατάφερε να κερδίσει το κοινό, με την ερμηνεία της, αλλά και τη συγκλονιστική ομοιότητα μαζί της. 

Σε σημείο, που το διάσημο αμερικανικό περιοδικό Viva Glam, σε αφιέρωμά του, στη Δέσποινα Μοίρου, να την αποκαλέσει, η μελαχρινή Μέριλιν Μονρόε, ενώ ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας της, Eric Rivas, σε δημόσιο σχόλιο του στην αμερικανική τηλεόραση, την χαρακτήρισε ως, η καλύτερη ηθοποιός του κόσμου!

Κατά την διάρκεια της λαμπερής πρεμιέρας της ταινίας, η Δέσποινα Μοίρου, έκλεψε τις εντυπώσεις, με την ροκ εμφάνισή της, θέλοντας όπως είπε, η εικόνα της να είναι κόντρα από το ίνδαλμά της, ενώ απασχόλησε φωτογράφους και ΜΜΕ, δηλώντας τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη, που μου έδωσε τον ρόλο, χωρίς ακρόαση καν, επειδή απλά με είδε πέρσι, να υποδύομαι την Μέριλιν στο Broadway Comedy Club. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, να αναγνωρίζουν και να πιστεύουν το ταλέντο μου, όπως και εγώ του εκάστοτε σκηνοθέτη»!