Γιώργος Κιμούλης: Ο καρδιοκατακτητής

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Πολύς ντόρος για τον Γιώργο Κιμούλη και τις γυναίκες τελευταία. Όχι τόσο για τις σχέσεις του – που είναι αναρίθμητες – όσο για τη συμπεριφορά του. Δεν ξέρω αν συμπεριφέρεται αισχρά στις γυναίκες που κάνει σχέση, ή απλά μόνο στις γυναίκες που συνεργάζεται, θα το μάθουμε σύντομα. Έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και κάποια στιγμή θα καθαρίσει το τοπίο.

Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στο ερωτικό παρελθόν του Γιώργου Κιμούλη

Ο Γιώργος Κιμούλης όταν πρωτοβγήκε στο θέατρο έγινε ανάρπαστος. Ένα όμορφο, ψηλό ταλαντούχο παιδί και πολύ straight. Γούσταρε τις γυναίκες με χίλια. Όλοι γράφουν για τον γάμο του με την Μαργαρίτα Ζορμπαλά και με την Μαρία Δαμανάκη, αλλά πριν, πολύ πιο πριν, το 1977, ο Κιμούλης (21 ετών) είχε σχέση με την Μίνα Αδαμάκη (43 ετών).

Μεγάλος έρωτας και μεγάλη σχέση. Έξι χρόνια κράτησε και μάλιστα ετοιμάζονταν για γάμο. Είχε γραφτεί κιόλας. Είχε γίνει και εξώφυλλο. Όμως καπάκι ήρθε ένα νέο εξώφυλλο που έλεγε πως… ο γαμπρός το έσκασε γιατί ερωτεύτηκε την Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Και ακολούθησαν ορδές σχέσεων μεγάλης, μεσαίας, μικρής ή πολύ μικρής χρονικής διάρκειας: Έφη Λογγίνου, Κατερίνα Λέχου, η στυλίστρια Ιωάννα Τιμοθεάδου, Λιλή Τσεσμετζόγλου, Θάλεια Ματίκα, Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, Σταυριάνα Πανδή, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ελισσάβετ Μουτάφη κ.α. Α, μην ξεχάσω την σχέση του που κοντεύει να περάσει ντούκου με την…

Η συνέχεια εδώ: