Αέρας ανανέωσης στο σπίτι της Νόνης Δούνια!

Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και η Νόνη Δούνια, βασίζεται στο γούστο και τη καλαισθησία της ώστε να πάρει τις σωστές αποφάσεις για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού της. Για να μπορεί όμως να είναι σίγουρη ότι η αισθητική θα συνοδεύετε από την ανάλογη ποιότητα, η ίδια εμπιστεύεται τη Varelas Home Design.

Με πάνω από 45 χρόνια πείρα στο χώρο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής, ειδών κρουνοποιίας, πισίνας, μονωτικών και ιδιαίτερων διακοσμητικών υλικών, η Varelas Home Design είναι εκεί για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τους χώρους των ονείρων σας.

Η προσωπική επαφή της εταιρείας με τους πελάτες, η διατήρηση ουσιαστικών σχέσεων μαζί τους (ακόμη και μετά την υλοποίηση ενός έργου), το προσωπικό της το οποίο βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη και φροντίζει να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται συνεχώς, καθώς και η κάλυψη των αναγκών των πελατών στο έπακρο, αποτελούν στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία της εταιρίας και τη βοηθούν να εκπληρώνει τον βασικό της στόχο: να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σε κάθε σπίτι σε ό,τι αφορά στο δάπεδο, το μπάνιο, τη διακόσμηση ή την επένδυση κάποιου εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου και όλα αυτά σε σωστές τιμές που απευθύνονται σε όλους τους πελάτες.

Οι γνώσεις, το πραγματικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, η οικογενειακή παράδοση και το μεράκι στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει την εταιρεία Varelas Home Design. Με αυτές τις αξίες η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει να διαπρέπει και να εξελίσσεται με σταθερή ανοδική πορεία, χρόνο με το χρόνο, και προσθέτει νέα μεγάλα έργα στο ενεργητικό της.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (showrooms και αποθήκες) ο Νίκος Βαρελάς συμμετέχει στην υλοποίηση μεγάλων έργων ανά την Ελλάδα που περιλαμβάνουν ξενοδοχειακές μονάδες, καταστήματα εστίασης, γήπεδα μέχρι και την πρόσφατη ανακαίνιση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας.