Όμορφη συντροφιά για δείπνο στην Κηφισιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τίνα Μεσσαροπούλου και Δημήτρης Χριστοφιλέας για δείπνο στο Natu της Κηφισιάς

Στον υπέροχο χώρο του Natu Restaurant συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τους Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τίνα Μεσσαροπούλου και Δημήτρη Χριστοφιλέα, να απολαμβάνουν εκλεκτά πιάτα σε χαλαρή ατμόσφαιρα.

Το Natu,εμπνευσμένο από την λέξη NATURA, αποτελεί ιδιαίτερη πρόταση εστιατορίου καθώς, απολαμβάνει προνομιακής θέσης, στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στον αριθμό 13 της οδού Λεβίδου.

Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, τις ελιές και τα πεύκα, μπορείτε ν’ απολαύσετε ένα εξαιρετικό γεύμα στη δροσιά της Κηφισιάς, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον.

Με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της Αφροδίτης Μπονάτσου που παραπέμπει στη φύση, το εστιατόριο NATU, σε χρώματα γήινα, συνδέει το περιβάλλον με τις πιο σύγχρονες αισθητικές αναφορές.
Η εμπειρία συμπληρώνεται ιδανικά με το μενού που υπογράφει ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος εμπνευσμένο από τις γεύσεις της Μεσογείου και με πρώτης ποιότητας υλικά.