Φαντασμαγορικό Grand Opening Party για το νέο place to be club τoυ Κολωνακίου “Adele”

Adele: Redefine nightlife in the heart of Athens 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην καρδιά τoυ Κολωνακίου το opening party του εντυπωσιακού club “Adele”.

Οι επιχειρηματίες Στάθης Σχίζας και Θεοδόσης Νικολάου υποδέχτηκαν πλήθος φίλων και επώνυμων καλεσμένων, που κατέκλυσαν την οδό Ξάνθου για να δώσουν το λαμπερό παρών και να ευχηθούν για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, που υπόσχεται μοναδικές στιγμές luxury διασκέδασης.

To άλλοτε ιστορικό κέντρο διασκέδασης έχει μεταμορφωθεί από τον καταξιωμένο αρχιτέκτονα Γιώργο Παντελούκα σε μία πρωτοποριακή πρόταση clubbing που μοιάζει σαν να βρίσκεσαι σε γαλλικό  cabaret bar και σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη νυχτερινή ψυχαγωγία.

Σημείο εκκίνησης είναι οι κόκκινες βελούδινες κουρτίνες και το κόκκινο hollywood carpet ανάμεσα σε χιλιάδες μπιζουτέ καθρέφτες πολυτελείας και φωτιζόμενους όνυχες, που επιβεβαιώνουν ότι το “Adele” συνδυάζει την απόλυτη διασκέδαση με την πολυτέλεια.

Το μαρμάρινο μπαρ, τα γυμνά γυναικεία σώματα με φύλλα χρυσού, οι murano απλίκες, οι σκαλιστές ανάγλυφες επενδύσεις στους τοίχους και τα λεοπάρ στοιχεία κάνουν τη διαφορά. Τo μοναδικό αυτό clubbing experience, συμπλήρωσαν οι εντυπωσιακές burlesque χορεύτριες δημιουργώντας μία άκρως moulin rouge ατμόσφαιρα.