ΤΟ TRAVEL GUIDE μας ταξιδεύει στο ΜΕΞΙΚΟ!

Ένα πολύ εντυπωσιακό ταξίδι έρχεται αυτό το Σάββατο στο TRAVEL GUIDE. Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ταξιδεύει στη διάσημη ριβιέρα των Μάγια, την καραϊβική του Μεξικού!

Με αφετηρία τη «Μέκκα» των οπαδών του ήλιου και της θάλασσας το κοσμοπολίτικο Κανκούν και προορισμό το τουριστικό θέρετρο Playa Del Carmen ξεκινά ένα ταξίδι κατά μήκος της χερσονήσου Γιουκατάν στο Νοτιανατολικό Μεξικό, την πλέον ανεπτυγμένη τουριστικά πλευρά της χώρας.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το Travel Guide μας παρουσιάζει το διασημότερο ετήσιο φεστιβάλ του Μεξικού «η ημέρα των…νεκρών» με ποικίλες εκδηλώσεις και διαδραστικές αναπαραστάσεις που καθηλώνουν!

Σε πρώτο πλάνο και το νησί isla Mujeres, το νησί των γυναικών με τις υπέροχες παραλίες του ανοιχτές πλέον για όλους γυναίκες και άντρες.

Το νούμερο ένα θεματικό πάρκο διασκέδασης του Μεξικού Xcaret ανοίγει τις πύλες του στο Travel Guide γιατί περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από αληθινή διασκέδαση.

Ανάμεσα σε άλλα το Travel Guide σας προσκαλεί στο καλύτερο εστιατόριο του Μεξικού σύμφωνα με την παγκόσμια πλατφόρα tripadvisor για ένα πολύ ξεχωριστό μάθημα μοριακής γαστρονομίας.

Ένα μοναδικό ταξίδι στο Μεξικό που γίνεται τηλεοπτική πραγματικότητα.

Συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 3 Απριλίου στις 19:30 στο Action24.

Και την Κυριακή 4 Απριλίου στις 19:30 ταξίδι σε Σιγκαπούρη και Φιλιππίνες.

TRAVEL GUIDE το ταξίδι, όπως θα ήθελες να είναι!

travelguide24 #travelguidetv #action24 #newepisodes#mexico #aireuropa

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19:30 στο ACTION 24

| Πανελλαδικά μέσω Cosmote TV & Nova & Web TV www.action24.gr|
|Και σε αναμετάδοση από 15 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα|