Το 8ο επεισόδιο της σειράς «Στο Κλαρί» με την Momusita ήρθε για να σου φτιάξει τη διάθεση

H αγαπημένη κωμικός Momusita ψάχνει τον πατέρα του παιδιού της και βγαίνει «Στο Κλαρί» με νέο επεισόδιο για ακόμη μια Παρασκευή, γεμάτο γέλιο και σαρκαστική διάθεση.

Μόνο που, αυτή τη φορά, κάνει πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι του Momus Network στο YouTube:
https://youtu.be/LJ97UtxBjLo

Σε ένα ακόμη καυστικό επεισόδιο βγάζει τα άπλυτα ολονών στη φόρα, και μαζί και τα δικά της, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Στη γρήγορη αυτή ανασκόπηση της επικαιρότητας θα μάθουμε για τη νέα σχέση της J.Τούνη (αποκλειστικό!), για σκύλο που ξεφτίλισε την αφέντρα του περιφέροντας τα ερωτικά της βοηθήματα στη γειτονιά και για γνωστή influencer που πουλά τα φορεμένα εσώρουχά της σε δημοπρασία.

Ενώ στο καθιερωμένο topic of the week η Momusita αναλύει τα top 5 στιλιστικά λάθη των ανδρών που τους στερούν κάθε πιθανότητα απέναντι στο γυναικείο φύλο, χωρίς να μασάει τα λόγια της!

Μπορείς, λοιπόν, να απολαύσεις το νέο επεισόδιο «Στο Κλαρί» στο κανάλι του Momus Network στο youtube, κι αν δεν θες να χάνεις επεισόδιο, θα σε συμβουλεύαμε να κάνεις εγγραφή. Ενώ για να δεις όλα τα επεισόδια «Στο Κλαρί» κάνε follow στο IG page του @momusnetwork !