Το Φωνητικό Σύνολο «En-Chor» στην παράσταση «Φωνές και Χρώματα»

Συμμετέχουν Ζωή Παπαδοπούλου, Ζαχαρίας Καρούνης.

29 Ιανουαρίου στο Ίλιον Plus

Με οδηγό τη φαντασία, τον ρυθμό και την αγάπη για τη μουσική, το φωνητικό σύνολο En-Chor έρχεται στο Ίλιον Plus με την παράσταση «Φωνές και χρώματα».

Μέσα από τις πρωτότυπες χορωδιακές επεξεργασίες του μαέστρου Σάββα Ρακιντζάκη, το En-Chor παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ποικίλο περιεχόμενο.
Οι πέντε γυναικείες και οι δύο αντρικές φωνές του συνόλου, ενώνονται με έναν μαγικό τρόπο, χαρίζοντας ένα αποτέλεσμα που μόνο αναμενόμενο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…

Συνοδοιπόροι τους σε αυτήν την παράσταση είναι δύο εξαίρετοι ερμηνευτές με μεγάλη πορεία στον χώρο της σύγχρονης μουσικής. Ο λόγος για την Ζωή Παπαδοπούλου και τον Ζαχαρία Καρούνη που θα συνυπάρξουν μουσικά με το πρωτοποριακό φωνητικό σύνολο. 

Τραγούδια σαν τα «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Ήτανε μια φορά», «Τα ζηλιάρικά σου μάτια», «Canzone Arrabiatta», «Con te partiro» και «Χαράματα η ώρα τρεις» παρουσιάζονται όπως δεν έχουν ακουστεί ξανά, μέσα από τις ολόφρεσκες ερμηνείες των μελών του En-Chor σε μια βραδιά πλημμυρισμένη από μουσική και αμέτρητα χαμόγελα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Φωνητικό Σύνολο En-Chor
«Φωνές και Χρώματα»
Κυριακή 29 Ιανουαρίου, Ώρα: 20:30
ΙΛΙΟΝ PLUS, Κοδριγκτώνος 17, 10434 Αθήνα

Μουσική επιμέλεια – Διεύθυνση: Σάββας Ρακιντζάκης
Φιλική Συμμετοχή: Ζωή Παπαδοπούλου & Ζαχαρίας Καρούνης
Κινησιολογία: Δέσποινα Πολυκανδρίτου
Συμμετέχουν αλφαβητικά:
Βαλσαμία Αθανασιά 
Σωτηρία Γεωργίου 
Νεφέλη Καλαντζή 
Κάσσυ Λάζαρη 
Βαγγέλης Νικολιδάκης 
Βλαδίμηρος Σιαμέτης 
Γιούλη Φιλιππίδου 

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Οργάνωση: Καλή Βανδώρου
Παραγωγή: Τέχνης Πολιτεία 

Είσοδος: 10€
Προπώληση: TicketServices.gr

Σάββας Ρακιντζάκης: Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι διπλωματούχος πιάνου από το Εθνικό Ωδείο, πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master στην ειδίκευση «Διεύθυνση παιδικής και σχολικής χορωδίας» από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. 

Από το 1997 ασχολείται συστηματικά με τη διεύθυνση, τη διδασκαλία και την πιανιστική συνοδεία χορωδιακών συνόλων. Έχει συμπράξει με τη Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών, τη Χορωδία Αθηνών (Μετάλλιο Ακαδημίας Αθηνών), την Παιδική Χορωδία «Μανώλης Καλομοίρης», την Παιδική χορωδία του Δήμου Αθηναίων (Χρυσό Μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Χορωδιών το 2008) και την Παιδική και Νεανική Χορωδία Rosarte.

Από το 2004 μέχρι και σήμερα διδάσκει και διευθύνει τις μαθητικές χορωδίες των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα. Έχει επίσης διδάξει το μάθημα της Χορωδίας στο τμήμα Μουσικών Σπουδών, καθώς και σε σχολές και εργαστήρια παραστατικών τεχνών (musical). 

Από το 2017 συνεργάζεται με τον Στέφανο Κορκολή ως μουσικός (keyboards) και MIDI programmer, ενώ από το 2019 έχει σταθερή συνεργασία με την ερμηνεύτρια Μαρία Σουλτάτου, ως μουσικός και ενορχηστρωτής. Το 2017 δημιούργησε το φωνητικό σύνολο En-Chor, το οποίο από τον Μάρτιο του 2022 δραστηριοποιείται σε ζωντανές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις.