Τη μουσική της Εδέμ παρουσίασε η Σίλια Κατραλή στο Faust

Αισθαντικές μελωδίες, ηλεκτρικές εκρήξεις και funk ανοιξιάτικα  ηχοχρώματα πλημμύρισαν το FAUST bar theatre arts στο live που παρουσίασε πρόσφατα η τραγουδοποιός Σίλια Κατραλή.

Τραγούδια από τα προσωπικά της album όπως ο «Προορισμός», η ολοκαίνουρια «Εδέμ» και φυσικά η διασκευή του «Χαμογέλα» του Μανώλη Φάμελλου που την έκανε να ξεχωρίσει έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από το κοινό που γέμισε το αγαπημένο καλλιτεχνικό στέκι.

Παράλληλα η Σίλια Κατραλή μοιράστηκε προσωπικές της επιλογές από ακούσματα που την χαρακτηρίζουν και την εκφράζουν όπως «Summertime», «I was made for loving you» και «Sweet child of mine», σε εξαιρετικές διασκευές που ετοίμασε με τους σταθερούς συνοδοιπόρους της, τους Τρία κόμμα Δεκατέσσερα.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την εμφάνιση στην σκηνή του καλεσμένου της Γιώργου Χρανιώτη με τον οποίο τραγούδησαν ντουέτο θρυλικά τραγούδια μεταξύ των οποίων τον ύμνο των Doors «Light my fire» και απογείωσαν τη βραδιά. Το μουσικό παρόν δεν θα μπορούσε να μη δώσει ο σταθερός της συνεργάτης Νικόλας Αδέσποτος που με την πείρα και τη σκηνική του παρουσία χάρισε ερμηνείες που αποθεώθηκαν.

Η Σίλια Κατραλή έδωσε με αυτό το live το στίγμα ποια θεωρεί ότι είναι η προσωπική της μουσική «Εδέμ» και παράλληλα παρουσίασε τον προάγγελο του δεύτερου album της το καινούριο της single «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο» σε στίχους δικούς της και μουσική του Νικόλα Αδέσποτου.

https://www.youtube.com/watch?v=UQLbvP6PENI

Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο μέσα στο 2022 από την Walnut entertainment.

Να θυμίσουμε ότι η μπάντα της Σίλιας Κατραλή, οι Τρία κόμμα Δεκατέσσερα, αποτελείται από τους εξαιρετικούς μουσικούς : Αντώνης Δανέζης (κιθάρα), Βαγγέλης Κουκουνιάς (πλήκτρα), Βασίλης Πλαγιανός (μπάσο) και Αντώνης Φίλης (ντραμς).