ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ τα rapid tests στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ τα rapid tests στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη:

Ασβεστοχώρι Δευτέρα 22/2
Πυλαία Τρίτη 23/2
Πανόραμα Τετάρτη 24/2

Δωρεάν και με ασφάλεια!

Συνεχίζονται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για άλλες 3 ημέρες στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη οι έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες, εντελώς δωρεάν.

Η πρωτοβουλία του δήμου γίνεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την ανάσχεση της πανδημίας και αφορά σε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Έλεγχοι έγιναν ήδη στην Πυλαία, τον Χορτιάτη και το Φίλυρο και συνεχίζονται στο Ασβεστοχώρι, την Πυλαία και το Πανόραμα.

Συγκεκριμένα τα rapid tests θα πραγματοποιηθούν:

• τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στο Ασβεστοχώρι, επί της οδού Νέας Γενιάς (πλησίον κλειστού Γυμναστηρίου),
• την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στην Πυλαία, επί της οδού Κύπρου (έναντι Ελαιορέματος) και
• την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στο Πανόραμα, επί της οδού Ηπείρου 19 (κάτω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής)

Οι έλεγχοι θα γίνονται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Να σημειωθεί ότι σε rapid tests θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ οι πολίτες που προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (ποδήλατο, μηχανή κ.λπ.). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Για τη μετακίνηση τους μπορούν να στείλουν τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ θα τους ζητηθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του τεστ.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, στον χώρο θα βρίσκεται η Δημοτική Αστυνομία, ενώ θα τηρηθούν σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.