Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ! με τη Ναταλία Δραγούμη τον Μιχάλη Μαρίνο και την Πίτσα Παπαδοπούλου

Αυτό το Σάββατο 8 Μαΐου, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, φιλοξενεί την Πίτσα Παπαδοπούλου, την μεγάλη τραγουδίστρια, που εδώ και έξι δεκαετίες μας χαρίζει υπέροχες στιγμές με τη δυνατή ερμηνεία της.

Παλαιοί και νέοι συνεργάτες και φίλοι έσπευσαν στο πλατό μας για να τιμήσουν την αγαπημένη Πίτσα και να μοιραστούν μαζί μας νότες και αναμνήσεις από την μακροχρόνια συνεργασία και φιλία τους.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, συνεργάτης και «κολλητός» της μέχρι και σήμερα, έδωσε το στίγμα του και δήλωσε, για μια ακόμη φορά, το θαυμασμό και την αγάπη του για την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Στην ίδια ατμόσφαιρα και ο Τάκης Σούκας μας θύμισε τις υπέροχες επιτυχίες τους, αλλά και ιστορίες από τα δικά τους μονοπάτια.

Στο αφιέρωμα και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, από τους νεότερους συνεργάτες της ερμηνεύτριας, ο οποίος, υπέγραψε και το νεο της τραγούδι.

Για τη μεγάλη Κυρία του Ελληνικού τραγουδιού μας μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας.

Για την Πίτσα, αλλά και μαζί της τραγούδησαν ο μόνιμος συνεργάτης των τελευταίων ετών και αγαπημένος φίλος της Στέλιος Διονυσίου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Αγνή Καλουμένου και ο Χάρης Μακρής.

Μαζί μας και οι ηθοποιοί Πάνος Σταθακόπουλος, 

Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Μαζιώτης, 

Αλεξάνδρα Φαρδελάκη,Κορίνα Τριανταφύλλου,

Γιάννος Παπαευσταθίου, Μόσχα Χατζηευσταθίου  

και η δημοσιογράφος Κίκα Ρόκα.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, κάθε Σάββατο στις 22.00 στην ΕΡΤ1.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος