Σταύρος Δίτσιος: “Συνεχίζει με Ατομική Έκθεση στο Λονδίνο”

https://drive.google.com/file/d/1w6CgFa_fzDqhcDcM-Cw7M4KaSjJt_21x/view?usp=drive_web

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Έλληνα Ζωγράφου Σταύρου Δίτσιου στο Βατικανό, Ρώμη όπου ξεχώρισε και διακρίθηκε με Διεθνές Βραβείο συνεχίζει το ταξίδι του με ατομική έκθεση στο Λονδίνο στην J/M Gallery , 230 Portobello Road W11 1 L J από τις 8 μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου.

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη:

Ο Σταὐρος Δἰτσιος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1978. Σπούδασε ζωγραφική στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας, Ιταλία (1997 – 2001).Μεταξύ των καθηγητών του ήταν ο Umberto Borella.

O Σταὐρος Δἰτσιος ζει κ εργάζεται στη Ελλάδα. Έχει κάνει πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Πινακοθήκες , Μουσεία, Αίθουσες Τέχνης , Κέντρα Πολιτισμού και σε Ιδιωτικές Γκαλερί Ελλάδα και Εξωτερικό. Συμμετείχε στην Biennale: 2 της Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και στην Biennale του Λονδίνου.

Έργα του ανήκουν στην συλλογή του Μουσείου Βορρέ (http://vorremuseum.gr), Αθήνα, στο Ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών και στην πινακοθήκη Καλών Τεχνών στην Φλωρεντία καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί πολλές κριτικές, μελέτες και άρθρα από Ακαδημαϊκούς, Ιστορικούς της Τέχνης, Ζωγράφους, τεχνοκριτικούς , λογοτέχνες και δημοσιογράφους.

http://www.stavrosditsios.com

instagram: @stavros_ditsios.art

facebook: DITSIOS STAVROS ARt