“Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης Σολίστ με το Δημήτρη Μπάση και την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου – 29 Δεκεμβρίου”

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου και τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, συμπράττουν ως σολίστ για μία ακόμη φορά οι καταξιωμένοι κιθαριστές Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης.

Τα Ερωτικά Τραγούδια της Σμύρνης συναντούν την Κυπριακή Παράδοση, είναι ο τίτλος της συναυλίας, που γίνεται για τα 60 Χρόνια Κυπριακής Δημοκρατίας, με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον Αντώνη Κοΐζα.

Η Διεύθυνση της Ορχήστρας και οι Ενορχηστρώσεις είναι του Αντώνη Μυτακίδη, ενώ σολίστ είναι ακόμη το Cyprus Guitar Trio.

Συμμετέχουν: Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ωδείων και Μουσικών Σχολείων ΥΠ.ΠΑ.Ν.

Συμμετέχουν στο Τραγούδι: Δημήτρης Μεσημέρης, Μάριαμ Βενιζέλου.

Η συναυλία είναι την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, στις 20:30 Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, με τιμές εισιτηρίων: 20 & 25 ευρώ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22 76 95 32.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου και ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζουν μια παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια που γράφτηκαν με έμπνευση τον έρωτα στη Σμύρνη!

Η προτεινόμενη παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, τον Δημήτρη Μπάση με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου να προβάλλει με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της, τον βαθύ ερωτισμό που κρύβουν τα τραγούδια αυτά, πάντα με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή.

Οι νεαροί ταλαντούχοι τραγουδιστές, Δημήτρης Μεσημέρης και Μάριαμ Βενιζέλου με υψηλό αίσθημα ευθύνης βασισμένο στην μουσική παράδοση της Κύπρου θα ταξιδέψουν την μουσική παράδοση σε νεότερες γενιές με μια φρέσκια ματιά και σύγχρονο ήχο.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου θέλοντας συνειδητά να κρατήσει τον χαρακτήρα του Κυπριακού ήχου, εστιάζεται στην αυθεντική μορφολογία δημιουργώντας ένα ταξίδι στο χρόνο και στις εποχές με κομμάτια μέσα από τον πλούτο της παράδοσής μας.